Nekoliko bitnih stvari koje dame žele više u krevetu

Jedna od njih je, više seksa.

Jeste li ikad pitali da li ste dobar ljubavnik? Naravno da jeste, vjerujemo da nema muškarca koji su ti pitanje nije postavio barem jednom u životu.

No, ovdje ipak mislimo na nešto drugo, ne koliko ste vješti u rukovanju vašim alatom i savršenoj tehnici koju prakticirate, nego jeste li dovoljno dobri da joj ponudite sve što želi, pa i više, kad ste u spavaćoj sobi?

Možda u svojim glavama i jeste ultimativni ljubavnik, no postoji istraživanje BodyLogicMD-a u kojem je sudjelovalo preko 1000 ljudi, a koje je došlo do zaključka da i ženama i muškarcima tijekom seksa nedostaje jedna vrlo bitna stvar. Nekoliko zapravo. Pa i kod vas, gospodo.

Ispitanike se anketiralo o navikama i njihovim seksualnim aktivnostima, a vezano uz njih i njihove partnere, te su nakon toga upitani i što bi to mijenjali kod svojih ljubavnika, a da im seksualni odnos bude još seksualniji,

Uglavnom, ima tu nedostataka.

Prije svega spomenimo da bi 81% žena i čak 93% muškaraca u potpunosti promijenilo neke stvari i navike osobe s kojom spavaju, što pak nam samo govori da ipak nitko nije savršen ili to savršenstvo ipak blijedi s godinama.

No, sreća u ovoj nesreći je što su to nedostaci koji se vrlo lako mogu ispraviti, štoviše njihov ispravljanje i ponavljanje samo je nastavak užitka na postojeći užitak u odnosu.

Predigra

Ovo je odgovor broj jedan kod muškaraca i žena, a stvar je u tome što i jedni i drugi žele više predigre prije samog seksa.

Predigra je bitan element koji definira kvalitetu seksa. Ona je poput slasnog predjela koje nagovještava kakva svemirska delicija slijedi. Predigra je upravo to, savršeno predjelo za još savršeniji seks.

Predigra može dovesti do stanja seksualne zaluđenosti, nekontrole, trenutaka kad više ni ne možete razmišljati normalno. Prakticirajte predigru. Jer seks će biti samo bolji.

Položaj

Ovo je druga stvar koju žene žele mijenjati. Jedan te isti položaj iz seksa u seks savršeni je recept do nezadovoljstva, dosadne rutine i svega što može slijediti iz toga.

Možda je nama muškarcima savršeno dobro kad smo gore i radimo ono u čemu mislimo da smo najbolji, no nakon nekog vremena ženi postaje dosadno. Mijenjajte položaje, redovito.

Više seksa

Jedna studija je prošle godine pokazala da muškarci redovito podcjenjuju koliko se često njihove djevojke žele seksati. Čak 60% žena nije seksualno dovoljno zadovoljeno. 60% gospodo.

Više oralnog seksa

To znamo. Žene žele više oralnog seksa i zadovoljavanja. Gospodo, spustite se dolje o dovedite svoju damu van svih kontrola. Niste iskusni? Vježbajte. Vježbajte svaki dan i vaša će upornost biti nagrađena.

Dragi prijatelji, nadamo se da ste danas naučili nešto novo i da će te ove vrijedne informacije dobro iskoristiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.