NIJE SIGURNO ZA POSAO Kultura obraćanja damama koje su zbog vas skinule odjeću

Hoćete li nastaviti čitati ovaj članak ako otrijemo da smo spomenuli osam pojmova koji izgovoreni za vrijeme seksualnog čina isti dižu do samih granica gubitka kontrole? Naravno, njezinih.

Neke su riječi učinkovitije od drugih, a važno je znati zbog kojih će to riječi doista početi gubiti kontrolu. “Riječi koje joj pomažu da se osjećaju poželjnima, željenima i seksi obično su univerzalni pokretači tih osjećaja i potreba kod žena”, kaže Jaiya, seksualni odgojitelj i autorica knjige Vezana i zadovoljena: Prljavi vodič za najbolji seks.

1. Da

“Privlače nas muškarci koji su sigurni i odlučujući”, kaže DeAnna Lorraine, stručnjakinja i trenerica za izlaske iz Los Angelesa. Kada muškarac često govori da ili apsolutno to samo pokazuje njegovu sigurnost. Primjerice ako ona stenje prilikom seksa, a vi je podržite u tome s da, to joj daje dodatno dopuštenje da zaroni puno dublje u svoj užitak.

2. Njezino ime

Kažu da je žensko zadovoljstvo prilično narcisoidno. Spominjanje njezinog imena čini je posebnom jer se rado o njoj, ona je ta koja je neodoljiva, koja je glavni protagonist vašeg čarobnog trenutka. Samo pripazite da spomene pravo ime, jer u protivnom posljedice mogu biti nesagledive.

3. Ljubav

Ne morate nužno izgovarati “Volim te”, ako se međusobno ne volite. Spomenite da volite njezino tijelo, da je volite dirati. Time će te dodatno zapaliti atmosferu, a bez, nekima, neželjenih dugoročnih posljedica.

“Konotacija ljubavi je intenzivna i posebna”, kaže Arlene Goldman, doktorica znanosti i seks terapeutkinja iz Philadelphije te autorica knjige Tajne seksualne ekstaze. “Sviđa mi se kako izgledaš” je prilično mlačna izjava, ali “Volim (te) kako izgledaš” zvuči prilično pozitivno i strastveno, a prije svega ozbiljnije.”

4. Uska si

Ova se riječ naravno odnosi na njezin glavni adut zbog kojeg ste tako nestašni i vrlo je moćna riječ za upotrebu u krevetu jer “svaka se žena želi osjećati kao da je djevica po tom pitanju”, objašnjava Lorraine. “Njoj je to sigurnost da se njezin muškarac osjeća dobro i da je više nego uzbuđen.”

Bonus savjet, opišite joj kako se dobro osjećate unutra.

5. Vlažna si

Kada ste spremni za akciju, gospodo nema skrivanja vašeg uzbuđenja. Vrlo je očito kada je muškarac napaljen, vidi se u hlačama. Međutim ponekad je prilično teško zaključiti kada je ona uzbuđena, a zbog čega joj trebate reći, dati do znanja koliko je vlažna i vi to znate.

“To je vrlo intimna stvar – oboje znate njezinu tajnu, a tajna je da se ona uzbudila zbog vas”, kaže Lorraine.

Čak ne morate strpljivo čekati da ona zapravo bude vlažna, jer “mozak ponekad ne zna razliku između onoga što je stvarno, a što ne”, objašnjava Jaiya. Kada samo kažete ženi da je vlažna njezino će tijelo reagirati.

6. Ti

Ako kažete “Jako sam uzbuđen”, to je vrlo općenita izjava i ne govori ništa o tome koliko vas zapravo ona uzbuđuje. Zato Goldman predlaže da kažete “Ti me stvarno uzbuđuješ” jer time naglašavate nju u cijeloj toj igri.

“Ona želi znati da ima nešto o njoj što vas uzbuđuje”, objašnjava Goldman. Kažite joj kako utječe na vas, kako vam je poželjna.

7. Potreba

Žene prije svega vole osjećaje i želju za osjećajima, no također vole kad joj kažete da je trebate i želite. One žele znati kada vi poludite za njima. Za početak joj stoga kažite koliko vam je potrebna, recite joj “Trebam te, neopisivo te trebam i želim” i zaprepastit ćete se koliko će brzo pasti njezine gaćice.

8. Svrši

Postoji tek nekoliko riječi koje su jače od onog kada muškarac kaže da želi da ona svrši za njega. Prema nedavnoj studiji objavljenoj u časopisu Sexuality & Culture, svršiti je jedina riječ na bilo kojem jeziku koja istovremeno prenosi želju, užitak, orgazam i gubitak kontrole.

Igrajte s stoga malo kontrolom orgazma, poput “Ne smiješ svršiti dok ja ne kažem”, predlaže Jaiya.