Otkrivamo vam zanimljive činjenice o kavi!

Ako ste kavopija i ne možete zamisliti dan bez barem jedne kave, to ne znači da znate sve o kavi. Zapravo, većina nas zna kakvog je kava okusa, kako se priprema i kako na nas djeluje. No znate li u koje vrijeme i zašto je najbolje piti kavu? Koja je…

Borilačke vještine i njihova važnost za vojnu izobrazbu

Čovjek se s borbom i borenjem susreće već od svog samog postanka i njegovi pokreti su prirodne – atavističke reakcije slične životinjskima, a s ciljem čovjekove borbe za opstankom te samo održavanjem.

Proljećeeee jeeee, a na meni parfem! Koji?

Podignete li glavu i skrenete pogled prema prozoru, vidjet ćete da sve cvate. Ne mislimo na hrvatsko gospodarstvo, nego na prirodu. Priroda cvate.

Zar je to bio samo san?

“Zatvori oči tako da ih ne osjećaš, Ne trebaju te vidjeti da plačeš, Ne mogu obećati da ću te izliječiti, Ali ako želiš ja ću pokušati….” Robbie Williams

BORILAŠTVO Tipične ozljede u borilačkom sportu

Sportska ozljeda u užem smislu označuje ozljedu tipičnu za pojedinu sportsku aktivnost tj. određeni sport, a prema njezinu načinu nastanka i po učestalosti.

BARTITSU Vještina samoobrane za gospodu

Za svoju novu vještinu, Barton – Wright je izabrao najbolje i najučinkovitije elemente samoobrane mnogih borilačkih vještina i uklopio ih u jedinstvenu cjelinu.