POPRAVITE GOVOR TIJELA Sedam jednostavnih načina da odmah budete privlačniji

Svoju atraktivnost možete momentalno podići ne puno višu razinu uz nekoliko jednostavnih korekcija jezika kojim govori vaše tijelo.

Iako nesumnjivo postoji puno toga što možete učiniti da promijenite vlastiti izgled, postoje načini na koje možete odmah povećati svoju privlačnost.

Istraživanja pokazuju da promjene govora vašeg tijela, vašeg kretanja pa čak ono što nosite može promijeniti način na koji vas drugi vide.

Stoga pustite preuređivanje vlastitiog izgleda bojenjem kose, prebacivanjem na strogu dijetu ili bjesomučnim vježbanjem. Prihvatite sami sebe, a u podizanju privlačnosti poslužite se ovim znanstveno dokazanim metodama.

Evo sedam jednostavnih stvari koje možete učiniti da biste ih odmah bili privlačniji:

1. Budite altruistični

Pomaganje drugima bez razmišljanja o sebi pokazalo se privlačnijim od dobrog izgleda kada je riječ o onima koji traže dugoročni odnos.

Istraživanje je pokazalo da su muškarci koji izgledaju prosječno, a koji su davali novac beskućnicima, bili privlačniji ženama nego muškarci koji bolje izgledaju, ali su prošli pored beskučnika niti ne trepnuvši. No, to nije slučaj kod žena koje traže brzinski seks bez obaveza.

2. Koristite metaforičke pohvale

Prema kineskim istraživačima, žene preferiraju muškarce koji koriste metafore kako bi ih pohvalili.

Oni tvrde da komplimenti poput “Tvoje oči su jutarnja rosa” ili “Tvoj osmijeh je nestašni duh” daju bolje rezultate od doslovnih izraza poput “Tvoje su usne tako seksi”.

Teorija je da korištenje metaforičkog jezika zahtijeva višu inteligenciju nego davanje očitijih komplimenata.

3. Pogledajte izravno i osmjehnite se

Nije tajna da je gledanje u oči učinkovita tehnika koketiranja, ali prema znanstvenim istraživanjima to vas čini i privlačnijima.

Da biste povećali svoju atraktivnost, jednostavno pogledajte izravno prema toj osobi i osmjehnite im se.

4. Nosite crveno

Obući bilo što u boji je odraz samopouzdanja koje može učiniti i muškaraca i ženu privlačnijima suprotnom spolu, otkrila su istraživanja.

Crvena boja čini muškarce dominantnijima i uspješnijima, a kad žene nose crvenu boju, dotiču muške primitivne želje i stoga se čine više seksualno poželjnima.

Međutim, nije sve samo u boji tako da ne morate očekivati čuda samo zato jer ste obukli ispranu crvenu majicu.

5. Promijenite način hoda

Jedno je istraživanje otkrilo da ljuljanje bokovima ili opuštenost u hodu mogu žene i muškarce učiniti atraktivnijima.

Zapravo, mogli biste udvostručiti svoju privlačnost jednostavno hodajući na drugačiji način. Za žene, to je slučaj kada ljuljaju bokovima s ​​jedne na drugu stranu, dok bi muškarci trebali hodati uspravno, ali opuštenih ramena.

6. Klimnite glavom

Ljudi djeluju do 40% privlačiji drugima samo zbog klimanja glavom.

Zapravo, studija je pokazala oni se koji to čine pristupačnijima i simpatičnijima, a time i privlačnijima.

7. Ekspanzivni stav

Bez obzira je li to slika na nekom od vašh profila na društvenim mrežama ili jednostavno način na koji ćete od stola otići na WC i vratiti se, znanstvena studija je utvrdila da ekspanzivi stav može nekoga učiniti privlačnijim.

To znači da vam ruke i noge gledaju prema van, a ne da ih prekrižite ili preklopite. Teorija je da ekspanzivni položaji tijela signaliziraju otvorenost i dominaciju, što se često smatra privlačnim.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.