MUSCULUS MASSETER Vježbanjem ovih mišića postići ćete savršene linije lica i brade

Mnogi vježbaju, oblikuju svoja tijela do samog savršenstva. Mnogi vrlo često zaboravljaju na masseterov mišić. Zaboravljamo na njega i mi, koji ne vježbamo. Mišić je to koji je, a kako stvari stoje, snažniji i definiraniji u nas koji ne vježbamo, ne oblikujemo tijelo. Riječ je dakako o žvakaćem mišiću, najjačem mišiću našem u tijelu, a koji nam služi za žvakanje.

NE VJERUJEMO DOK NE PROBAMO Stigla je čarobna tableta protiv mamurluka

Ne, ozbiljno… Tko nikada ‘dan poslije’ nije guglao kako se riješiti prokletinje i u naletima čistog očaja isprobavao neke od savjeta na vlastitoj glavobolji? Zato je vijest da je napokon otkriven lijek protiv mamurluka odlična. Ali nije prvi put da su nam ulili lažnu nadu.

SMRTONOSNA SAMOĆA Biti usamljen gore je od pušenja 15 cigareta dnevno

Među vijestima koje su depresivne, ali nisu baš neko iznenađenje, dolazi i ova o istraživanju 20.000 Amerikanaca koje je otkrilo da su mladi ljudi usamljenijih od svojih baka i djedova. Po riziku za zdravlje usamljenost je već postala kronična bolest.

DA NEMATE ČEROFOBIJU? Čerofobija je strah od sreće, a ovo su simptomi

Znate onaj osjećaj kada vam se nešto čini previše dobro da bi bilo istinito? Kada pomislite da vam se u zadnje vrijeme dogodilo toliko dobrih stvari, da vam sve postaje malo ‘sumnjivo’? Neki medicinski stručnjaci to smatraju vrstom anksioznosti.