UNIVERZALNI PREVODITELJ Ovo želi čuti… ako baš morate pričati usred seksa

Foto: Pixabay
Ponekad je seks toliko super da imate osjećaj kako biste nešto trebali i reći, ali što? Možda vam pomogne razmišljanje jedne stvarne dame: 'Kada se seksate, postoji malo stvari koje toliko uzbuđuju od savršeno izvedenog prostačenja'.

Međutim, da ne bi došlo do neke zabune, naglasak je na “savršeno izvedenom”, jer ako usred genijalnog seksa počnete mucati poput glupavog idiota ili nekontrolirano psovati, to je sigurno neće dodatno uzbuditi. Veća je vjerojatnost da će joj prisjesti seks s vama.

Ne brinite, svima nam se dogodilo da se malo zanesemo pa počnemo sladunjavim glasićem govoriti u umanjenicama. A dama je u tom trenutku možda očekivala malo grublji glas…

Zato nas je oduševila tema na Redditu pod nazivom “Dame, što želite čuti kada on prostači?

Rasprava je, kao i svaka o seksu, podugačka, zato smo izabrali 15 sočnih stvari koje prilično dobro ilustriraju što to ona zapravo želi čuti usred seksa.

1. Koliko sam željena. Ništa nije više seksi nego kad mi muškarac kaže koliko me želi.

Primjeri: “Fuck, koliko te želim” ili “Kako si seksi, je*eno sam sretan”.
NoOneKnowsMe57

2. Volim kad sam blizu vrhunca, a on mi kaže da svršim za njega.
Limethistle

3. Volim kada mi kažeš što ćeš mi raditi. Pogotovo kad je neočekivano. Zagrli me čvrsto i reci mi da ne možeš dočekati da budemo sami da me možeš je*ati. Takve stvari? Pretvorit ću se u lokvu.
VioletViola

4. Prije nego se skinemo, kad me zgrabi odostraga i stisnite me u sebe, dok opisuje ono što želi učiniti za mene je super seksi. Volim čuti koliko mu je dobro od mene ili koliko mu je dobro dok sam na njemu.
MMMegaladon

5. Za vrijeme predigre volim čuti očajničko stenjanje muškarca koji želi osjetiti zadovoljstvo ulaska u mene. To me STRAHOVITO napaljuje. Također volim čuti koliko mu je tvrd zbog mene.
mvloddy

6. Duboki uzdah pun zadovoljstva nakon kojeg uslijedi: “Tvoja pi*a je tako uska… fantastična je…”
Limethistle

7. Kad je moj partner dolje volim kada mi kaže da sam dobrog okusa.
imtk

8. Volim kad mi dečko šapne “Sviđa ti se ovo?” na uho i potom me pljesne po guzi. Volim kada mi radi što poželi.
catsnout

9. “Raširite noge”.
Miezchen

10. Volim čuti svoje ime i koliko sam lijepa.
ANAL_QUEEN

11. Moj dečko kaže: “O, Bože, volim te”. To je moja omiljena. To je i ljubav i seks, a jednostavno samo jako napaljuje.
omittingpit

12. Za vrijeme seksa, iskreno, nisam za “prostačenje”. Osobno, više volim govor tijela. Na primjer, VOLIM kad me dečko malo povuče kosu ili kad se noktima spusti niz leđa (ako sam gore). Također volim kad mi ljubi vrat ili uši. Mene ove jednostavne stvari uzbuđuju PUNO više od bilo kojih riječi koje bi ikada mogao izgovoriti.

Međutim, ako nešto kaže, slažem se s ostalim ženama ovdje i priznajem da volim komplimente i kad me podsjeća koliko me želi.
oseybear

13. Kad kažeš nešto u stilu “Toliko te želim poje*ati”, reci to glasom gotovo kao da moljakaš – kao da bi umro bez toga. Reci mi to dahom i blizu mog uha, i posve ću se rastopiti.
Natacat_Mow

14. Kada je čitav u meni, pritišće mi vrat maternice i povuče me na svoja prsa, zabija mi lice u vrat i rame i izdiše topli, vlažni dah, a naizmjence nježno siše, meko ljubi i vrlo nježno gricka.
Limethistle

15. Za mene to uvijek ovisi o “tipu” seksa koji imamo te noći. Ponekad je sirovi i grubi i prljavi seksi pa volim čuti zločestoće… “ti si moja mala kurva”, “svrši za mene”, “voliš li taj ku*ac duboko u sebi?”… itd. Međutim, kada je meka i spora ljubavna noć, nježno stenjanje i uzdasanje “Volim te”, “Ti si tako lijepa”, “Volim kako te osjećam” je najbolje.
virginiaraine