K3-XR Ovaj će pametni telefon (budućnosti) snimati 3D selfije i čitati vam s usana

A ta budućnost i nije toliko daleko jer već sljedeće desetljeće koje je na pragu donosi nam potpuno nove tehnologije na području pametnih telefona.

Drugim riječima pametni telefoni postaju znatno pametniji, svestraniji i bogatiji modernim tehnologija, a to je sve što je prijekopotrebno prosječnom korisniku za inteligentno snimanje selfija.

Nazivaju ga još i “prvi mobilni zabavni centar na svijetu” te dolazi iz tvrtke Turing Space Industries.

HubblePhone K3-XR tako će intelektualno posramiti i najpametniji pametni telefon današnjice, te ako je vjerovati dosadašnjim najavama najmoderniji će današnji iPhone biti tek na nivou nešto naprednijeg kalkulatora.

Značajke koje se najviše ističu su okretni zaslon od 12″ te 15X zoom optička kamera koja će doslovno moći čitati s vaših usana te time jednom zauvijek klasičan unos teksta zauvijek poslati u ropotarnicu prošlosti.

Nadalje, aplikacija koja koristi najnovija tehnološka dostignuća moći će skenirati vašu pojavu te je u obliku 3d objekta prenijeti u fizičko okruženje primatelja. Ne pitajte nas kako ali konačno ćete moći dijeliti vlastite multidimenzionalne selfije koji će vas prikazivati samo iz najboljih kuteva.

HubblePhone također ima nenadmašnu platformu za mobilno igranje s integriranim tehnologijama poput AR, VR MR, XR i (tkoznakakvisve)R, kao i 50 posto brži prijenos podataka u odnosu na postojeće 4G mreže.

Sve ove čudesne značajke moderne tehnologije nalaze se u upečatljivom kućištu izraženom od intermetalnog kemijskog spoja titan aluminija čiji se zaslon može okretati u bilo kojem smjeru zahvaljujući lebdećem metalnom zglobu.

Iako sve ovo zvuči pomalo nestvarno, činjenica je da današnji pametni telefoni postaju pomalo dosadnjikavi te se osim nekih detalja previše ne razlikuju jedni od drugih. Vidio si jedan, vidio si ih sve.

Dizajner koji stoji iza ovog mobitela je Paavo Pietola, čovjek koji je pomogao dovesti Nokia 2010 te Ericsson T66 natrag na tržište, tako da vjerujemo da će 2020. godina biti prekretnica u mobilnoj industriji.

Službeni izlazak ovog mobitela zakazan je za 2020. godinu, a iznos koji ćete morati izdvojiti za njega nije nimalo mali, 2.750 dolara, odnosno, nešto manje od 18.000 kuna.

No bilo kako bilo, 2020. godina za mnoge je iznimno daleko, a kako smo krenuli, možda će nam i tu modernu tehnologiju netko htjeti zabraniti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.