Roko Vušković i CMC Stars predstavljaju neočekivani cover velikog hita legendarnog pjevača Toše Proeskog

Jedan od najvećih hitova Toše Proeskog ‘Pratim te’ u sklopu hvaljenog projekta CMC televizije „CMC Stars“ dobio je svoju moderniziranu verziju u izvedbi kantautora Roka Vuškovića i to baš na rođendan neprežaljenog pjevača čiji je trag na glazbenom nebu neizbrisiv. Povjerenje da prepjeva  jednu od njegovih najljepših pjesama, cijenjeni autor…

GLAZBA Poslušajte kako repa Tom Hardy

Tom Hardyja znamo kao jednog od ponajboljih glumaca u Hollywoodu, ali prije nego se proslavio na velikom platnu, ovaj sada 40-godišnjak imao je kasnih devedesetih zanimljive glazbene izlete.

DOBRA GLAZBA The War On Drugs “Under the pressure”

The War On Drugs je američki indie rock band iz Philadelphie u Pensilvaniji. Osnovan je 2005. godine. Band čine Adam Granducile kao vokal i gitara, David Hartley na basu, Robbie Bennett na klavijaturama, Charlie Hall bubnjevi, Jon Natchez saksofon i klavijature te Anthony LaMarca na gitari.

Da li ste danas čuli išta bolje od ‘waterpump blues’ dueta? Niste.

Son Houses i Preaching the blues u izvedbi neobičnog Waterpump blues dueta. Ova stara hidraulična pumpa nalazi se u Arvemuséetu u Švedskoj, a njezinom savršenom ritmu točnijem od bilo kojeg metronoma priključio se i blues glazbenik BottleneckJohn.