Otkrivamo 7 trikova i tajni za svakodnevno uživanje u vašoj bradi

Često se pozivamo ovdje na portalu na Erica Bandholza iz Beardbrand, razlog tome su ideje s kojim nas skoro svakodnevno obogaćuje ekipa iza spomenutog brenda. Ovaj nam puta Eric otkriva sedam tajni odnosno sedam trikova za sve one koji nose bradu. Ili brkove.

Sami trikovi odnose se na nošenje i puštanje brkova i brade, te na situacije u kojima se mi bradati i brkati nalazimo svakodnevno.

Trik broj 1 – hladno prešano biljno ulje

Ako vam ponestane ulja za bradu skoknite do kuhinje i uzmite bilo koje hladno prešano biljno ili voćno ulje za bradu – bademovo, kokosovo, maslinovo… Ono će vas svakako izdržati i njegovati bradu dok ne nabavite ulje za bradu. Tko zna možda samo koja kap smilja u ekstradjevičansko maslinovo ulje bude vaša sljedeća kombinacija ulja za bradu.

Trik broj 2 – njegujte dugačak zaštitni brk

Da bi prekrili ona česta prazna mjesta, oko usnica, odnosno sa strane ispod samih usnica jednostavno pustite brk koji će sve to prekriti. Ukupno ćete ostaviti dojam pune, potpune i snažne brade.

Trik broj 3 – napućite usne prilikom ljubljenja i hranjenja

Sljedeći puta kad vas pitaju kako jedete juhu recite im da napućite usne i jedete žlicom. Isto je i prilikom ljubljenja, samo bez žlice. Tim potezom (kojeg redovito prakticiraju sve poznatije i nepoznate dame na selfijima) dižete gornji brk i omogućujete direktni kontakt usne na usne. A kod jela pak stvarate svojevrsni koridor za prolazak hrane. Ne pretjerujte i ne cuclajte flašice da bi izgledati k’o Kylie Jenner.

Trik broj 4 – koristite plastične kartice za zaštitu brka

Vjerojatno nosite sa sobom takozvani whisker dam odnosno zaštitu za brk prilikom pijenja iz čaše, no ako ga zaboravite uzmite kreditnu karticu ili osobnu karticu, naručite najjači viski ili neko drugo žestoko alkoholno piće, operite temeljito karticu tim alkoholnim pićem, stavite je vrh čaše, krigle i pijte kao nikada dosad bez straha da vam se brk namače u Guinnessu i pije vaše pivo.

Trik broj 5 – kombinirajte boju majice i odjeće boji brade

Tako nećemo imati crnu brade na bijeloj majci gdje će se vidjeti da ona zapravo i nije tako markantna, odnosno bijela brada iznad crne majice nije bijela brada. Tamne i crne brade kombinirajte s tamnim majicama i obrnuto. Time ostavljate dojam znatno punije i savršenije brade. Koja ionako to već je.

Trik broj 6 – naučite raditi selfie s bradom

Ako imate kratku bradu ili nemate bradu nagnite se nosom naprijed, odnosno cijelu glavu. Time stanjujete takozvanu liniju čeljusti i prikazujete bolju definiciju lica. S druge pak strane ako imate veliku bradi, onda napravite suprotno, time kompresirate bradu i stavljate je pomalo u prvi plan.

Trik broj 7 – koristite morsku sol kako bi brada izgledala grublje, snažnije

Naravno ako imate more u blizini svakodnevno je malo navlažite morskom vodom. Sol iz mora će dati potrebnu gruboću vašoj bradi. Ako vam more nije nadohvat brade, onda mogu poslužiti i razni sprejevi s morskom vodom ili solju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.