ŠTO ŽENE NE ZNAJU O MUŠKARCIMA (2/4): Nismo ipak toliko plitki

Poznato je da poneki muškarci traže žene koje izgledaju kao da su iz reklame. S druge strane neke žene traže upravo takve muškarce. No, ipak će većina žena sjesti sa svojim prijateljicama na kavu te pričati o muškarcima kao i o mnoštvo raznolikih atraktivnosti na njemu. Razgovarat će tako o njegovom seksi glasu, o tome kako je zagrli kad spava ili kako izgleda kada je strastveno zaokupljen oko nečega. Razgovarat će o crtama na njegovim dlanovima. Kad žene razgovaraju o njegovom tijelu, fizičkom izgledu nije sve u idealnim crtama lica i pločicama na trbuhu, mišićima. One će pronaći mnogo sitnica, nama neprimjetnih, a koje će smatrati privlačnim.

I onda s druge strane imamo stereotipni prikaz muškaraca uz tvrdnje da njih takve stvari ne zanimaju.

Kad se nađu odrasli muškarci, kad pričaju o svojim damama onda se njihove priče previše ni ne razlikuju od ženskih priča. Razgovaramo o njezinom prekrasnom seksi glasu, o tome kako uvijek govori istinu i kako je direktna. Razgovaramo o njezinim pjegama, kako ne možemo odoljeti njezinim pjegama, o njezinoj prekrasnoj crvenoj kosi, a kad nam se nasmiješi najradije bi istog trenutka skočili na nju.

Naravno, privlači nas i onaj fizički izgled, obline, obline nas jako privlače. Ali ipak nije sve u djevojkama s reklama i časopisa. Odrasli muškarci dobro znaju razliku između djevojaka na obrađenim fotografijama nekog odjela marketinga i stvarnih žena.

Kao i žene, tako i mi muškarci imamo široki raspon ukusa i tipova žena, odnosno široko nam polje kada trebamo definirati ono seksi u ženi. A ponekad nam fizički izgled žene u tome igra najmanju ulogu.