ANSON CALDER Muška poslovna torba koju će razumjeti samo ozbiljna poslovna gospoda

Ako ste jedan od onih takozvanih mobilnih gentlemana, a koji su stalno u nekom pokretu, s druge strane poslovni ste čovjek te ured uvijek nosite sa sobom onda će vam slijedeći asesoar biti više nego poznat. I potreban.

Naime, ukoliko je ured tamo gdje ste vi i uspješan ste privatnjak ili poslovnjak u lijepoj našoj onda one razne moderne poštapalice kako se cijeli ured nalazi u jednom uređaju, bio to pametni telefon ili laptop, jednostavno ne drže vodu. Dakle ako djelujete u Hrvatskoj onda znate da bez papira, pečata, raznih pisala za potpise i skiciranje ne možete opstati. Da ne govorimo o tome da bi vam dobro došla i mobilna kopirka, plastifikator, stroj za uvez te mobilna kuhinja jer često vremena provodite i u redovima za čekanje.

Anson Calder muška poslovna torba je u suštini set nekoliko torbica odnosno etuia za uređaje koje možete nositi zasebno ili kao jednu modularnu cjelinu. Izrađena je od iznimno kvalitetne kože te su određeni etui proizvedeni u suradnji s proizvođačima gadgeta, recimo Apple, Davek, Moleskine, a kako bi se dobio najbolji mogući dizajn i zaštita samog uređaja prilikom putovanja.

torbica

Osnovni setup, koji je predstavljen na priloženoj animiranoj slici, ima sve što vam je potrebno za svakodnevnu poslovnu uporabu. Etui za laptop i eksterni disk te kontejnere za razne kabele bez kojih ne možete. Tu je i A4 odjeljak za tablet ili za još uvijek potrebne papire za skiciranje, zapisivanje ili crtanje raznim šalterskim djelatnicima koji ne žele nikako shvatiti vašu potrebu, prihvatalo za kemijske olovke, ali i one pametne.

Uglavnom svega tu ima, a najbolje od toga svega je što vi sami odabirete boju, veličinu te sadržaj interijera koji najviše odgovara svakodnevnim vam potrebama.

Kampanja na Kickstarteru je aktivna do 4. kolovoza, s time da je minimalno potreban iznos za proizvodnju već postignut. No, još uvijek imate tih nekoliko dana kada možete podržati projekt te nabaviti ovaj mobilni kožni ured za prihvatljivu cijenu koja je niža i do 40% od one koja će biti tržišna.