SAMO ZA MUŠKARCE Kako se riješiti sijede kose i brade u svega 5 minuta

Ali razmislite prije svega, jer nijanse sive su ponovno in.

Nije neka novost, osim možda na splitskoj Rivi, da se muškarci u posljednje vrijeme vole srediti i prikazati u svojem najboljem svijetlu. Pritom ne mislimo samo na intelektualnu komponentu, već i onu vizualnu.

Sređuju brkove, trimaju brade, koriste razne pripravke kako bi brada, kosa bila bujnija, krasnija. Redovite čiste površinu kože kako bi se riješili mrtvih stanica kože i naposljetku kako bi im koža izgledala mlađe i zdravije.

No, to ne znači da muškarci postaju žene, to samo znači da se muškarci, kao i žene sve više brinu o sebi. A žene to vole.

U svom tom groomingu dvije su glavne brige koje muče mnoge muškarce. Jedan je ispadanje kose, a drugo je sijeda kosa.

U ovom ćemo se tekstu pozabaviti sijedom kosom i bradom.

Na tržištu postoji brand koji se zove Just for man, te osim gelova za bradu i brkove proizvode i posebne šampone s bojom.

Gospodo, shvatili ste da se radi o bojanju kose, i to je jedini način da se riješite sijede kose, osim brijanja glave. Ono što je bitno u ovoj priči je da ovo bojanje kose ne može biti jednostavnije i ne može se lakše uklopiti u vašu dnevnu rutinu.

Prvo se dakle odlučite za nijansu boje, što pak znači, ako vam je sijeda kosa tek krenula probijati te je jedva primjetna odlučite se za svjetliju nijansu.

Nakon toga pomiješate bazu boje i aplikator, nanesite na kosu, pričekajte 5 minuta i isperite. To je to. Proces ponavljajte po potrebi svakih 5 do 8 tjedana.

No, kako smo spomenu, Just for men ima isti taj pripravak i za bradu. Proces je isti, izmiješajte, nanesite, pričekajte 5 minuta i isperite.

https://youtu.be/qGhCWeAL1Hc

Nanosi se na sve tipove kose i brade, na sve duljine i ne sadrži nesnosni amonijak.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.