Najpoželjnije aktovke za muškarce koji drže do ugleda

Photo: 123RF

Žene nisu jedine koje vole dobro izgledati. Mnogi muškarci brinu o izgledu, prate trendove i obraćaju pozornost na detalje.

Za razliku od žena, koje u fokus stavljaju omiljeni komad odjeće nadopunjen različitim modnim dodacima kojima podižu kombinaciju, muškarci su puno jednostavniji, obraćaju pozornost na sitnice i za moderan izgled biraju kvalitetne satove ili aktovke.

Današnje aktovke su sve samo ne obične. Ima ih u raznim bojama, uzorcima i prirodnim materijalima, različitih veličina i oblika, a svaka pronalazi svog kupca koji više ili manje voli eksperimentirati s modom. Poznati modni brendovi nerijetko izrađuju aktovke od prave kože. U posljednje vrijeme popularne su one od krokodilske kože koje mogu doseći cijenu i do 40 tisuća dolara, a mogu se pronaći i jeftinije verzije koje stoje par tisuća dolara.

Ako spadate u skupinu onih koji su uvijek dotjerani i jednostavno vole lijepo izgledati, ove luksuzne aktovke će postati vaš omiljeni komad za upotpuniti poslovni izgled i privlačit će pozornost gdje god se pojavite.

Tom Ford – 42,000 $

Tom Ford

Ralph Lauren – 21,815 $

Ralph Lauren

Pineider – 18,720 $


Pineider

Thom Browne – 11,043 €


Thom Browne

Jack Georges – 7,500 $


Jack Georges

Valextra – 6,167 €


Valextra

Fendi – 5,071 €


Fendi

Valentino – 3,750 $


Valentino

Berluti – 2,810 £


Berluti

Brunello Cucinelli – 2,790 €


Brunello Cucinelli

Prada – 2,335 €


Prada

S.T. Dupont – 2,052 $

S.T. Dupont

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.