Istaknite se u gomili 3/7: Upotreba fizičkog kontakta

Fizički kontakt može biti opasno oruđe u komunikaciji s okolinom ili nekim društvom. Nećemo govoriti ovdje o kontaktima koje dijelite sa suprugom ili curom u vašoj intimi. Ovdje se radi o sofisticiranom i promišljenom kontaktu u određenom trenutku. Fizički kontakt ovog tipa može nekome promijeniti i najgori dan u najbolji.

Razmislite malo, da li ste ikad dobili zagrljaj ili samo ruku na rame koja vam je doslovno promijenila i uljepšala dan? Dakle, upravo o takvim vrstama fizičkog kontakta se ovdje radi, a vi kao muškarac, osoba morate razmišljati upravo u tom smjeru.

Cilj ovakvog kontakta je prenošenje pozitivne energije, on je zamišljen kao poklon nekoj drugoj osobi i kao takav mora biti namijenjen. Treba biti u pravom trenutku u pravoj situaciji i s pravim ciljem, jer u protivnom se može dogoditi upravo ono dijametralno suprotno, od najobičnije neugodne situacije pa sve do nečeg što može završiti prijavom šefu ukoliko se rado o muško ženskim odnosima.

No imajte na umu da oko nas postoji puno osoba, pomalo čudnih, koji će fizički kontakt ostvarivati kako bi nametnuli svoju dominaciju, uglavnom njihove namjere nisu ono o čemu govorimo, oni ne šalju poklon, pozitivnu energiju već nastupaju prilično sebično.