Istaknite se u gomili 3/7: Upotreba fizičkog kontakta

Fizički kontakt može biti opasno oruđe u komunikaciji s okolinom ili nekim društvom. Nećemo govoriti ovdje o kontaktima koje dijelite sa suprugom ili curom u vašoj intimi. Ovdje se radi o sofisticiranom i promišljenom kontaktu u određenom trenutku. Fizički kontakt ovog tipa može nekome promijeniti i najgori dan u najbolji.

Razmislite malo, da li ste ikad dobili zagrljaj ili samo ruku na rame koja vam je doslovno promijenila i uljepšala dan? Dakle, upravo o takvim vrstama fizičkog kontakta se ovdje radi, a vi kao muškarac, osoba morate razmišljati upravo u tom smjeru.

Cilj ovakvog kontakta je prenošenje pozitivne energije, on je zamišljen kao poklon nekoj drugoj osobi i kao takav mora biti namijenjen. Treba biti u pravom trenutku u pravoj situaciji i s pravim ciljem, jer u protivnom se može dogoditi upravo ono dijametralno suprotno, od najobičnije neugodne situacije pa sve do nečeg što može završiti prijavom šefu ukoliko se rado o muško ženskim odnosima.

No imajte na umu da oko nas postoji puno osoba, pomalo čudnih, koji će fizički kontakt ostvarivati kako bi nametnuli svoju dominaciju, uglavnom njihove namjere nisu ono o čemu govorimo, oni ne šalju poklon, pozitivnu energiju već nastupaju prilično sebično.

 


Još od Gentleman.hr

NAJPAMETNIJI PAMETNI SAT Garmin Fenix Chronos

Ukratko, Garmin Fenix Chronos je prilično pametan sat za avanturiste, ali i...
Pročitajte više o priči