ŠLJOKICE NA GUZICAMA? Ne, ne, ne, ne, ne i ne, gospodo, ozbiljni smo, ne

Da, dobro ste pročitali i vidjeli, ovo su šljokice na guzicama, evo da podebljamo ako niste uhvatili još šljokice na guzicama. Ljudi čija je glavna i jedina preokupacija stavljanje šljokica na guzicu moraju na jedan uljudan način biti u najmanju ruku educirani o tome koliko im je ideja i naum – bedast.

No, kako izgleda, njihov dan, odnosno dan njihove bedastoće je ipak došao. Šljokice su krenule putem guzica, a netko se usudio ovaj upitni proces nazvati posljednjim modnim trendom.

Tog nekoga, neupućenog u svijet mode, uputio bih na nedavni članak naziva Modni hir, trend i klasika, s time da je potrebno osmisliti kategoriju koja će trajati znatno kraće od modnog hira, odnosno svojevrsnu kategoriju naziva – neobjašnjivi prijedlozi modnih hirova koji ne smiju zaživjeti ili još bolje – probano ni nikad više ponavljano.

U analima povijesti guzica uvijek je prevladava određena tendencija da se na neki način manipulira ovim dijelom tijela. Prvo ga se željelo smanjiti, pa onda povećati, pa onda opet normalizirati, pa su se nosile premale tangice koji nisu ništa skrivale, pa se nosile uske kratke hlačice s provokativnim natpisima na području guzova, a sad kako izgleda želi ga se ukrasiti debelim slojevima svjetlećih, šarenih šljokica. Što pak je nezastrašujuće ovaj hir, ovaj fad počeo se strelovito širiti internetom.

Dolazi nam ljeto, dolazi na toplo vrijeme kada skidamo odjeću sa sebe i u minimaliziranim odjevnim izdanjima krećemo putem plaža i mora. Molim vas da ne nosite šljokice po guzicama i ulazite u more jer tu su i djeca, tu smo svi mi koji ne želimo plivati u nečemu što je popadalo s vaših guzica.

Na kraju možda će ovo izgledati, što ja znam, simpatično određenim muškarcima plićih moralnih tendencija, no, stvar, kako ga nazivaju modni trend, a u biti je kratkotrajni fad (barem se nadamo) može postati još gora – muške, dlakave guzice u tangama prekrivene slojevima šljokica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.