JIM I JIMBO Samo gospodin medvjed i njegov muškarac

Jim i Jimbo koji su se onako kao pravi dečki uhvatili malo u snijegu nešto je najljepše što smo vidjeli. Jim je muškarac od svojih možda 90 do 100 kilograma. Jimbo je medvjed Kodiak od svojih 635 kilograma, dok je Leo sibirski medvjed skoro upola lakši od Jimba sa svojih 360 kilograma.

Orphaned Wildlife Center svojevrsni je obiteljski centar koji je službeno pokrenut 2015. godine, iako se Susan i Jim Kowalczik brinu o medvjedima još od 1996. godine. Centar je namijenjen upravo onomu što i sami naziv govori – sirotište za divlje životinje, u ovom slučaju medvjede. Naravno u samom sirotištu nema divljih životinja, jer tko bi za Jimba, Lea i prijatelje pomislio da su divlje životinje. Više su kao malo poveće kućne mačke. Trenutno se u centru nalazi 11 medvjeda.

Uglavnom i zimskoj zabavi Jima I Jimba kasnije se priključio i Leo.

Jimbo pak je nedavno slavio i rođendan za što je dobio poseban poklon – rođendansku tortu.

A čemu i torta i rođendan ako nemaš to s kime podijeliti.

Uglavnom dame i gospodo, centar između ostalog živi od vaših donacija, sponzorstava ili kupnje nekih sitnica koje će vas uvijek podsjećati na ove velike maze. Želite i pomoći sretnoj obitelji, a znamo da to želite posjetite njihove službene stranice.