[PR] Zlatna pravila kavalirstva

Uz priručnik sa zlatnim pravilima kavalirstva, prepoznajte i postanite istinski vitez modernog doba.

Chivas je pronašao kavalire modernog doba i u suradnji s njima izradio priručnik sa 16 zlatnih pravila Chivalira. Pravi kavalir je moralan, iskren, odgovoran prema okolini te pravi prijatelj. Sreću pronalazi prije svega u hvalevrijednom odnosu prema drugima, ali i prema samome sebi. Ako ste se zapitali gdje su nestali uglađeni i fini muškarci 21. stoljeća, dopustite da vam objasnimo kako ih prepoznati tijekom večernjeg izlaska ili neke druge prigode.

Chivalira možete prepoznati već tijekom upoznavanja. Zlatno pravilo prvog dojma koji kavalir ostavlja uključuje čvrst stisak i gledanje u oči, nikako iz sjedećeg položaja. Sljedeće pravilo tiče se modne osviještenosti svakog pravog viteza modernog doba. Chivalir će prilagoditi odjeću svakoj situaciji i zasigurno ga nećete sresti u polo majici ili dolčeviti. On se pozdravio s devedesetima, barem što se tiče modnog stila. Ne moramo ni napominjati da je urednost i higijena na visokoj razini.

Kavalir

Pravi Chivalir je i meštar zlatne sredine u svemu i gdje god se pojavi. To znači da neće pretjerivati s manirima, buljenjem u mobitel ili hvalisanjem sa svojom natprosječnom sposobnošću pamćenja ovih ili onih sitnica. Ponašanje je uvijek u skladu sa situacijom, a u svakom trenutku Chivalir pazi na svoj rječnik i izražavanje. Zna se našaliti, ali sasvim je sigurno da nećete naići na vulgarnost u svakoj drugoj rečenici kojom naš kavalir šarmira svoje sugovornike.

U konačnici, Chivalir je prije svega obazriv prema drugima u svojoj okolini. Počastit će pićem, ali neće se razmetati. Popit će, ali neće upropastiti sebi i drugima izlazak, ali i jutro poslije.
Jeste li ih već prepoznali? Chivas je odlučio pronaći muškarce koji žive ove i mnoge druge vrijednosti, a prvu postavu čine Aljoša Šerić, Tomislav Gugo i Tomislav Krajačić, koji svojim primjerom, životnim stilom, ali i naglašenim humanitarnim djelovanjem ukazuju na vrijednosti pravih Chivalira.

Tako će Aljoša Šerić svoj trag u zajednici ostaviti donacijom glazbenog instrumenta jednom malom učeniku, a violončelo će ostati u vlasništvu Glazbene škole Karlovac. Tomislav Krajačić potiče mlade i inovativne poduzetnike doniranjem vizualnog identiteta obrtu Ivana Čuljka. Svoj doprinos zajednici već je dao i Tomislav Gugo, podijelivši znanja o demokratičnom ponašanju biciklista i uvažavanju sudionika u prometu.

Više o vrijednostima vitezova modernog doba i drugim pravilima iz priručnika zlatnih pravila Chivalierstva možete pronaći na službenoj Facebook stranici Chivas Hrvatska.

budi kavalir