GOSPODIN ŽIGOLO Osam svakodnevnih stvari koje garantirano uzbuđuju pripadnice ljepšeg spola

Molimo vas da slijedeće prijedloge savjeta ne shvaćate bukvalno, barem što se tiče posljednjeg, već s određenom dozom razuma. No, ako ste oznojeni sretnik u crvenom koji u garaži ima parkirani Ferrari te prijateljicu lezbijku, a u frižideru svježih krastavaca i banana za večeru, k tome dubokog glasa i savršenih plesnih pokreta desnog koljena vjerojatni nemate potrebe za ovakvim člancima. Naravno, u svoj toj priči ne zaboravite biti gospodin.

Desno koljeno

Dokazano je da plesni pokreti mogu uzbuditi i privući pažnju pripadnica ljepšeg spola. Ponajviše ako se koncentrirate na razne veće, odnosno primjetnije pokrete, a ponajviše na stalne pokrete desnog koljena. Medicinski časopis Biology Letters potvrdio je da su žene sklonije određenim pokretima mužjaka koji pleše, a ponajviše prate određene pokrete specifičnih područja tijela. Iz nekog razloga među njima je i desno koljeno. Pokušajte. Nemate što izgubiti.

Ferrari

Da, dokazano je da Ferrari i slični snažni automobili izazivaju povišenje testosterona u slini ženske osobe, što pak upućuje na povećanje seksualnog uzbuđenja. Ukoliko ne posjedujete Ferrari ili neku sličnu mašinu, nabavite dobre glasne zvučnike za par stotina kuna i dovedite djevojku na večernju igru Star Wars Battlefronta. Govorimo o zvučnim efektima.

Lezbijke

Naravno, ženske osobe, za razliku od muškaraca mogu doživjeti seksualno uzbuđenje prema pripadnicima oba spola. Dakle, tu su one znatno drugačije od muškaraca. Rezultat je to istraživanja znanstvenika Northwestern sveučilišta u Illinoisu. Studija također sugerira da su žene fleksibilnije po pitanju seksualnih stimulansa, što ih opet znatno razlikuje od muške ne-fleksibilnosti. No, u jednom su slični, a to je da oba spola mogu osjetiti seksualnu uzbuđenost kad su u pitanju lezbijke.

Darth Vader

Ne mislimo pritom na vašu Star Wars kolekciju već na vaš glas. Jedna studija iz 2007. godine govori o tome da su muškarci dubljih tonova glasa dominantniji, zdraviji i snažniji od recimo muškaraca glasa Bečkih dječaka.

Postoji jedno istraživanje, više brojenje nego istraživanje, koje je provedeno na oko stotinu muškaraca i žena iz Tanzanije, a gdje je ustanovljeno da su muškarci s dubljim tonovima imali puno više djece od raznih beliebera tog sela. Osim toga tu je i Barry White te njegovih osmero djece.

Krastavci

Pri tome ne mislimo da je uzbuđuje izgled krastavca koji liči na nešto što imamo mi muškarci, već se radi o njegovom mirisu i okusu. Krastavca naravno. Naime, dokazano je, opet znanstveno, da okus i miris krastavca odnosno sastav krastavca utječe na povećanje protoka krvi u klitoris. I ne, ne radi se o mitu, radi se o znanstveno dokazanoj činjenici.

Crvena boja

Iako su sve fatalne žene, upravo žene u crvenom, ovdje vrijedi i obrnuta priča. Fatalni muškarci su upravo muškarci u crvenom. Opet je negdje dokazano da crvena boja utječe na povećanje adrenalina u tijelu, a isto tako djeluje i na povećanje krvnog tlaka. Naravno govorimo o sitnim promjenama. Ako završite kojim slučajem na odjelu koronografije zbog žene u crvenog, vjerojatnije je da imate ozbiljnih problema sa srcem i tlakom. Crvena je također dominantna boja u prirodi i simbolizira snagu i muškost.

Kalij

Ok, možda malo neprikladna priča, ali u svijetu štakora, na osnovu čijeg svijeta se bazira istraživanje Sveučilišta Rockefeller, ženka koja je spreman za spolno općenje s mužjakom digne rep, zakrivi leđa i čeka da naleti sretnik. Dokazano je da je kod tih ženki otkrivena veća količina kalija u moždanim stanicama. S druge strane, malo ugodnija priča je da su banane prilično jeftine i vrlo praktične za večeru.

Znoj

E sad, moramo znat razliku između znoja i onog ustajalog znoja. Naime, androstadienone je kemijski spoj koji se nalazi u muškom znoju, konkretno ispod pazuha i koji na pripadnice suprotnog spola djeluje na način da povišuje tlak (povišuje i ustajali znoj, ali iz sasvim krivih razloga) te ubrzava disanje (isto) kod žena. Prema istraživanju koje je sprovedeno na Berkleyu, muški znoj je poboljšao žensko raspoloženje te stimulirao proizvodnju luteinizirajućeg hormona koji je jedan od pokretača ovulacije kod žena. Stoga, znojenje je opet in.