Prava gospoda znaju disati pod vodom

Gospodo, ako već imate GoPro kameru, ili bilo kakvu drugu napravu kojom možete u more i snimati vlastitu uzurpaciju donedavno bezbrižnog ribljeg života, a planirate se tijekom slijedećih mjeseci našim vrlim cestovnim prometom uputiti prema moru, ili pak vam je more osnovni habitat, onda bi cijeli proces, a pritom mislim na proces riblje uzurpacije, mogli dignuti na jedan novi nivo te boravljenje pod vodom produžiti i na punih 10 minuta, a bez imalo onih iritantnih izlazaka na površinu mora te uzimanja potrebnog friškog zraka.

I tako sam u samo jednoj rečenici opisao suštinu ove jednostavne, a toliko savršene naprave za svakoga tko se imalo pronašao u toj rečenici. Na mojoj pak osobnoj listi ulazi u rubriku must have (ja sam onaj iz prvog dijela rečenice).

Kampanja za podršku ovog projekta nalazi se na Kickstarteru, a jedan komplet može biti vaš za nekih 180 eura.

Uglavnom jarke je boje, da vas se lakše vidi, omogućuje vam disanje pod vodom lagan je te jednostavan za upotrebu, a sve se bazira na tome da uz pomoć priložene ručne pumpe, ili pomoću druge boce s komprimirianim zrakom, Snorkla, da to mu je naziv, napunite do određenog pritiska i kako to već ide, zaštekate na usta te sinje vam more.

Još od Gentleman.hr

Gospodo, fizika nam govori kako se najpravilnije reže steak

Bliži se sezona roštilja i lijepog vremena pa možda nije na odmet...
Pročitajte više o priči

Odgovori