Cadillac predstavio dva gentlemanska modela u Berlinu

Media Drive Berlin 2016

Cadillac se odlučio vratiti u sam vrh premium segmenta i na europskom tržištu te je u Berlinu predstavio svoja dva nova modela: limuzinu premium segmenta CT6 te crossover XT5.

Cadillac je odabrao Berlin, kao europsku alternativu New Yorku za predstavljanje svoja dva nova modela. Berlin je procijenjen kao mjesto visoke kulture i alternativne scene te mjesto na kojem se okuplja i poslovna ‘krema’. Uz sve to Berlin je u Njemačkoj, koja je ipak domovina poslovnih limuzina ne samo u Europi veći u svijetu. Cadillac je upravo ovdje u srcu Europe hrabro odlučio predstaviti svoje modele u krugu bivše tvornice iz 17. stoljeća, na Eiswerderu.

“Berlin je Hotspot za modu, dizajn, glazbu i umjetnost, a lokacija savršeno odražava Cadillacovo novo pozicioniranje branda”, rekao je Uwe Ellinghaus, direktor marketinga Cadillaca. 2016. godina označava početak širenja ponude modela Cadillaca uvođenjem dva potpuno nova vozila. Cadillacov novi vodeći model, CT6 će redefinirati segment premium sedananom s naprednom tehnologijom i dizajnom. Potpuno novi XT5 donijeti će inovativne tehnologije i novo iskustvo vožnje u segmentu crossovera. XT5 je kamen temeljac nove serije crossovera tijekom širenje branda Cadillac.

Oba modela nude izvrsne performanse i poznati Cadillac stil: profinjenost i udobnost. CT6 će biti dostupan u europskim autosalonima od 5. rujna 2016., po početnoj cijeni od 73.500€ (Luksury) do 94.500€ (Platinum). XT5 će biti dostupan u europskim autosalonima s istim danom po početnoj cijeni od 48.800 € (Luxury), 56.800 € (Premium) do 66.800 € (Platinum). Cijene za oba modela odnose se na njemačko tržište.