HYPERCHILLER Od tek kuhane i vrele pa sve do ledene kave u 60 sekundi

Coldbrew priprema daje finu kava, samo što priprema traje jedan dan. S druge strane trpanje leda u kavu je, u najmanju ruku, blesavo.

Da, slažemo se s autorom ovog članka, kava je ukusnija i finija kada je hladna. Kava bi, prema osobnom mišljenju autora članka, trebala biti hladno osvježavajuće piće, a ne topli napitak.

Hladna se kava, odnosno coldbrew, priprema cijeli dan, pa i duže. Nakon toga je držimo u frižideru i pijemo kad god poželimo. HyperChiller pak će netom kuhanu kavu rashladiti u svega par minuta te ćemo isto tako hladnu kavu piti, manje-više, kad god poželimo, a bez višednevnih priprema.

HyperChiller će vrelu kavu u svega jednoj minuti rashladiti za pozamašnih 130°. No, rashladiti će on i vino, pivo, sokove, vodu…