Svaka gospodska kupaonica treba držač šampona, asesoara za njegu brade i pive

Onog dana kad je jedna djevojka iz Glasgowa osmislila nosač čaša za vino za kadu nije ni slutila da je piknula o omanju Pandorinu kutiju, jer osim što joj je projekt postao prilično popularan vrlo brzo se javila potreba i za nosačima jednog drugog alkoholnog pića u kupaoni. Ili WC-u.

Mi muškarci, i žene, umjesto vina možemo piti posebno pivo za tuširanje. Nisam fan te ideje jer svako pivo može biti pivo za tuširanje. Kad je ono u flaši ili limenci još se pronađe mjesta za njega, no kad se uputite s pintom Guinnessa na tuširanje vrlo brzo se javlja problem odlaganja čaše.

Shannon Travers i njezino muško osmislili su tako handy shandy. Nosač je to kojeg zalijepite na pločice vaše kupaone ili WC-a, a u koji možete odložiti flašu ili pintu omiljene vam pive i bezbrižno se dalje tuširati.

Kampanja je pokrenuta na Kickstarteru, i iskreno malo smo razočarani što ide tako loše, možda možete baš i vi pomoći da Shannon ostvari još jedan san.

Problematika koja se tu javlja može se raščlaniti na dva nedostatka. Prvo je što handy shandy nema poklopac i samo pivo je vrlo podložno tome da u njega, a prilikom tuširanja, ulazi voda Topla voda. Topla voda s pjenom. Prljava topla voda od pranja s pjenom.

Drugi je problem izolator. Temperatura vode kojom se tuširamo vrlo nepogodno djeluje na kvalitetu i finoću pive. A kako atmosfera nerijetko u kupaoni bude ugrijana, vruća i vlažna bojim se da će upravo ti uvjeti iz kvalitetne pive napraviti ono što rade poneke industrije pive, a to nešto također počinje na p i tekući je nus produkt ljudskog organizma.