PO RIJECI SE BRADA POZNAJE Budi brada najvećeg primorskog grada

Kako je 4look Gentleman’s salon dosta vezan uz naš portal, a više nego to oni sami znaju, tako smo i osjetili potrebu njihov bradati natječaj, a kojeg rade zajedno sa ZTC Rijeka,  predstaviti široj publici koja prelazi granice tog prekrasnog grada.

Naime, odabir najboljih lokalnih brada samo je jedan korak prema popularizaciji ovog stila, odnosno prema činjenici da će iz godine u godinu, a na natječaju koji se radi u organizaciji našeg portala, pristizati bolje, gušće i svestranije brade u što većem broju.

Što pak se tiče naše veze s Gentleman’s salonom ona se još uvijek bazira na tome da poput pravih tajnika usmjeravamo sve upite o šišanju i brijanju upravo njima. Da, negdje u bespućima interneta pobrkani su telefoni te portal Gentleman.hr nekima postaje omiljeno riječko mjesto za sređivanje frizura i brada.

 

Gentlemen’s Shop i ZTC Rijeka započeli su svoj autorski projekt “BUDI BRADA NAŠEG GRADA!”. Ovim projektom cilj je promovirati sve značajniji dio muške populacije koja svojim specifičnim izgledom, a ponajprije zahvaljujući njegovanoj bradi, zauzima posebno mjesto na sceni grada Rijeke i šire. Cilj je ujedno i izazvati pažnju javnosti za sofisticiranog muškarca koji brine o svojem izgledu, o svojoj bradi, frizuri, ali i odijevanju te načinu ophođenja.

Obraćamo se svim muškarcima neovisno o godinama koji ponosno nose svoju bradu kao svoj zaštitni znak ili kao svoj trenutni stilski izražaj, a koji bi rado ponijeli titulu „brade grada“. Brada je odraz stila, mudrosti, muževnosti i osobnosti, a mi se ovim projektom želimo pohvaliti riječkim bradonjama. ZTC i Gentlemen’s Shop ne biraju svojeg novog Mistera, niti je ovo natječaj ljepote.

U ZTC-u će se stoga 18. travnja 2017. u 18h svi prijavljeni kandidati predstaviti žiriju kojeg čine mahom osobe iz javnog života grada. Od prijavljenih muškaraca očekuje se isključivo da imaju bradu i volju za potencijalnim osvajanjem neke od nagrada te želju da ponosno nose titulu „brade grada“.

Odabrat će se zatim 10 kandidata koji prolaze u drugi krug izbora, a koji će se održati 22. travnja 2017. godine, također u prostorima ZTC-a. Tom će se prigodom organizirati zabava i druženje u organizaciji Gentlemen’s Shopa i ZTC-a. Od 16h posjetitelji će moći vidjeti „live“ uređivanje brada naših finalista, a nakon toga slijedi program s puno zanimljivosti o bradi, znanstveno dokazanih ili povijesno interesantnih, za koje vjerujemo da ih niste znali. Uz to, saznat ćemo i što žene misle o muškim bradama i bradonjama iz svoje perspektive. Zato, drage dame ovo je vrlo zanimljivo događanje i za vas. Sve što je vezano za kult brade saznat ćete i vidjeti ovdje !!!

Stil brade otkriva i karakter muškarca! Kao intro u predstavljanje naših „bradonja“ naučit ćemo vas kako ispravno njegovati bradu, koji stil odabrati, a moći ćete i postavljati pitanja našem stručnom osoblju. Događanje se odvija u ležernoj atmosferi, a program vodi Larry Ambrozich, poznata TV brada sa stilom.

Trojicu finalista odabrat će ženski žiri te će krenuti u svoju „bitku“ za bodove na Facebook stranicama ZTC-a putem aplikacije za glasanje. Osim što će se odabrati “BRADA NAŠEG GRADA”, kojeg očekuje zanimljiva nagrada, ZTC će nagraditi i jednog, random izvučenog, Facebook prijatelja koji je sudjelovao u glasovanju.

Prijave kandidata: Prijavnicom u Gentlemen’s Shopu, Žrtava fašizma 2a te na info pultu ZTC-a

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.