LUD ZBUNJENOG Muškarci s bradom, manje liče na muškarce, pa su kod dama pouzdaniji kao partneri, kažu studije

Dragi naši kolege obrijanih obrašćića, slijedeće informacije ne idu vam baš u korist.

Prema još jednoj novoj studiji a koja je nedavno objavljena u časopisu Journal of Evolutionary Biology muškarci s bradom izgledniji su za postizanje dugoročnih veza sa svojim prekrasnim partnericama, a za razliku od obrijane braće koji su određeni indikatori povišenih testosterona, a što kod dama koje baciti ljubavno sidro to baš i ne prolazi najbolje.

Stoga, prvi korak u dokazivanju vaše dostojnosti kao životnog partnera je izbacivanje pribora za brijanje iz kupaonice. A već sama činjenica da taj dio asesoara ne nosite sa sobom daje naslutiti dami vaše intencije.

Dalje čitajte na vlastitu odgovornost.

E sad stvari se toliko kompliciraju da jednostavno ni sam ne znam što sam točno napisao.

Naime, brada obično znači da muškarac ima više testosterona, što je logično te to šalje signale, brada, ne testosteron, da je taj muškarac postigao veći nivo ozbiljnosti. S druge strane, kako gore piše, bradoćelava braća su također nabrijana testosteronima što pak u toj kombinaciji dami daje naslutiti o nedostaku materijala, kod tih muškaraca, a na duge staze.

Nadalje, brada doslovno mijenja oblik našeg lica, a da na neki način prikriva onu muškost, mišičavost lica te mu daje više, u očima žena, androgeni izgled.

I opet se vraćamo na početak gdje obrijani muškarci kojima se ističu muške crte lice, dakle muškost, u očima dama izgledaju kao nepouzdani na duge staze te su materijal za povremena druženja.

Rezime je dakle sljedeći cure, djevojke, dame, žene, majke, kraljice preferiraju muškarce s bradom jer izgledaju manje kao muškarci.

A to je sve suprotno onome što misle bradati muškarci.

Da li vam je sad pomalo jasno zašto su žene komplicirana bića?