6 ultimativnih ideja za ukrašavanje brade ovog Božića

Dolazi nam oni dani, onih dva tjedna kad se mnogi možda malo i previše opuste, a bez obzira radi li se o pojačanom unosu šećera u organizam ili je jednostavno bilo malo previše kuhanog vina ili vrućeg toodya. Iskreno kao bradonja savjetujem vam da ovakve ornamente radite u toplini vlastitog doma ili u krugu prijatelja, odnosno ako se i upuštate u ukrašavanje brade neka to bude s nekim humanitarnim ciljem. Ili samo kratkotrajna fora. Drugog opravdanja nema.

Doduše danas u svijetu hipstera doista me ne iznenađuje činjenica da na nekom eventu, zabavi, fešti doista i sretnem bradonju sa šljokicama, žaruljicama ili samo minijaturnim ukrasima za bor.

Ako pak već ulazite u to, onda ćemo vam ponuditi ideje (a ima ih daleko više na internetu) koje je realiziralo nekoliko bradatih hipstera Instagrama koji su možda otišli i korak dalje te to pretvorili u svojevrsni stil.

Možda i korak previše, po mom ukusu.

Ukrasne žaruljice u bradi

NE! Ali ako već i da, pronađite adekvatno mjesto za bateriju jer nema smisla da cijelo vrijeme obitavate u blizini utičnice za struju.

Šljokice

How do I look?? Golden.

A photo posted by The Gay Beards (@thegaybeards) on

NE! Pokušajte se primjerice ovakvi prijaviti na slijedeći natječaj za Najbradu Hrvatske 2017!

Ukrasne kuglice

Not long now! ???? #beardbaubles #christmas #stockingstuffers

A photo posted by BEARDO® Official (@beardowear) on

NE! Iako kažu da je klasik. Mi kažemo da se sva istina ove priča skriva negdje duboko zakopana u ovom mladiću.

Zvončići

NE! Zvončići, zvončići, zvone cijelu noć, ostaju u sjećanju i nadamo se da će što prije proć’.

Slatki štapići

State addobbando le vostre #jinglebeards? Fateci vedere di cosa siete capaci! #barbho [pic @thegaybeards ]

A photo posted by Barbho (@barbhostyle) on

NE! Iako ovo može biti novi pojam za “baš ti slatka ova brada”. Naravno nositelj mora uzeti u obzir da šećer i umjetni dodaci u ovome i nisu baš najbolji za bradu. Privlače muhe, mrave i ostatak obitelji insekata.

Pletenine

NE! Iz daleka može izgledati da vam je u bradi počela rasti mahovina. Kažu, grijati će vas, ja kažem da neće.

Stoga ili idete do kraja i budete doista posebni, otkačeni, jedinstveni ali ipak u bradi nosite ono što je inače bradi namijenjeno, ostaci hrane, malo masnoga od rebreci s roštilja te eventualno pjena od kave, ili još bolje, od pive. Ako pak ste avanturist u hladnim zimskim danima, komadi leda koji nastaju prirodnim putem zbog boravka na svježem zraku idealan su ukras vašoj bradi.