MUZEJ FALUSA I članovi parlamenta pomoći će vam da pronađete ovaj muzej

Samo jedna riječ - Island.

Gospodo ne znamo za vas, ali mi bi vrlo rado živjeli u društvu u kojem se članovi parlamenta bave turistima koji ne mogu pronaći muzej penisa u glavnom im gradu.

Phallological Museum, odnosno Muzej falusa, a čiju web stranicu iz naše zemlje nikako nismo mogli posjetiti (tek kad smo upregnuli VPN i proglasili se Austrijancima pristup nam je odjednom omogućen), nalazi se u sjeverozapadnom dijelu Reykjavika i mjesto je koje je, navodno, vrlo teško pronaći.

Nedavno je islandska parlamentarka Ásta Helgadóttir objavila na svom twitter profilu obavijest koju su morali izvjesiti zaposlenici jedne tvrtke, odnosno ureda u čije su prostorije nerijetko dolazili mnogi turisti željni posjete spomenutom muzeju.

Naime, problem je u tome što su upute kako doći do muzeja, a na njihovim službenim stranicama postavljene dosta nezgodno tako da ljudi nerijetko traže penise tamo gdje ih nema (barem nema onih za pokazivanje).

Srećom Island je jedno otvoreno, tolerantno i razumno društvo tako da je cijeli ovaj problem prihvaćen ozbiljno, doduše s dozom humora, no zaposlenici tvrtke vrlo bi rado uputile izgubljene turiste na pravu lokaciju.

Uglavnom nađete li se u Reykjaviku sve što je potrebno je tražiti ovaj znak sretnog falusa, gospodo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.