10 situacija kada nas dame gledaju onim velikim očima koje govore smo im totalno seksi

Draga gospodo, vrlo smo često puno više od one grube, dlakave zvijeri koja u krevetu pušta plinove i kojoj kronično trebaju nove cipele.

Mnoge dame su čak i primijetile neke od naših vrline ili situacija zbog kojih su se odlučile život provoditi upravo s nama.

Zanima vas vrlo vjerojatno koje su to vrline i situacije? Ima ih mnogo, ali spomenimo samo neke od njih koje onako generalno pale. Barem tako kažu one.

Nakon tuša

Osjećaj je svakako obostran. No, onog trenutka kada opasani samo ručnikom izađemo iz kupaonice, a još mirišemo na čisto i onaj fini gel za tuširanje mirisa koji joj se sviđa, mi smo iznimno poželjna roba. Pa zašto ne iskoristiti tu novonastalu situaciju.

Kada se igramo s malim pesekom ili mačkicom

Može i mala koza, nije bitno glavno da je malo, slatko, da je beba neke životinjice, kućnog ljubimca koji na svaki pogled u dami izaziva onaj “Oooooo, kako je slatki, mali…” Što mislite kakvi ste vi u njezinim očima i glavi u trenutku kad se igrate s njezinim “malim, slatkim i prekrasnim” šećerom od mačića?

Kada spontano pokazujemo fizičku privrženost

Onda kada dođete iza svoje dame te joj pružate laganu masažu ramena dok odrađuje neki zadatak na računalu za šefa koji se potajno pali na nju ili pak je iznenadite te je trgnete s kauča i odnesete u spavaći sobu na krevet. Zar nije očito? Uglavnom takve fizičke privlačnosti i privrženosti nešto je što će garantirano udobrovoljiti vašu damu, osim ako niste nešto ozbiljnije zeznuli prije.

Kada se primimo posla po kući

Kuhanje, pranje suđa, usisavanje, čišćenje WC školjaka i inih higijenskih objekata u stanu doista nas, gospodo, čini poželjnima i seksi u očima dama. Možda baš i ne kad smo uronjeni u WC školju, ali načelno kada se primimo kućanskih poslova njima je to znak da nam je stalo do naše zajednice i naravno da želimo dio tih obveza, stresa preuzeti na sebe (a kako bi ona imala više energije i želje za kasniji seks).

Kada ih gledamo u oči

Iako je James Bond poznat po tome da zavodi samo jednim dubokim pogledom, mi ostali se ipak trebamo znatnije potruditi. No, stoji činjenica da gledanje u oči, bez obzira radilo se o nekom razgovoru ili samo gledanje dame u oči s druge strane sobe izaziva određenu privlačnost jer, kažu one, osjećaju se primijećeno, poštivano i povezano s nama. Kontakt očima dokazuje samopouzdanje, što pak je samo po sebi seksi.

Kada zavrnemo rukave

Kad zavrnemo rukave na košulji i pokažemo te nježne mišiće omiljene nam i tetovirane podlaktice to znači da šaljemo samo jedan jedini signal – spremni smo za akciju. Sve što nije fajt s nekim dobro je došlo u njezinim očima. Gospođe na Redditu čak taj fenomen uspoređuju s našom opčinjenošću ženskim grudima.

Kada nešto popravljamo

Iako će vas pojmovi – majstor, požuda i dama s pokvarenom perilicom suđa – na prvu asocirati na neku uvodnu scenu iz porno filmova, istina i nije tako daleko. Žene jednostavno vole kada nešto popravljamo i kada smo korisni i snalažljivi rukama. Nije nužno da su to poslovi koji će nas oznojiti i posebno istaknuti svaki mišić, već je dovoljno i popravljanje frendove web stranice. Ima u nama nešto ono što privlači dame kada popravljamo pokvareno.

Kada kuhamo

Čovjek koji drži inicijativu u kuhinji i koji se prije svega snalazi u tom dijelu doma uvijek je bio i uvijek će biti poželjan suprotnome spolu. Krivite onaj iskonski osjećaj i pradavni način života kada je muško brinulo da donese hranu u kameni mu dom.

Kada roštiljamo

Ovo je još jedan nazovimo ga primarni poriv – muškarac priprema hranu i još se brine za vatru. Kuhinja na steroidima. Kažu žene da im čak onaj miris roštilja i masnih rebrica kasnije u bradi ni ne smeta.

Kada smo jednostavno dobri(ca)

Kada se zauzmete za slabijega, kada pomažete roditeljima, ponajviše njezinima u nekim situacijama koje oni ne mogu ili kad ste jednostavno ugodno i dobro društvo na izlasku, ne samo prema njoj već i prema konobarima i ostalom osoblju. Takvi dobrice uz sve ono gore ili kombinaciju nečeg onog gore uvijek dobro prolaze kod dama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.