i.Con PAMETNI KONDOM koji vas uz vođenje evidencije i statistike gradi u boljeg seksualnog partnera

Ako ste jedan od onih osoba koja bilježi skoro svaki trenutak svog života, ali ovo je svakako dobra vijest i za vas koji to niste, postoji jedan novi način da bilježite aktivnost i to kako se kaže, na samom izvoru. Britanska tvrtka osmislila je pametni kondom koji radi i vodi detaljnu bazu podataka svih vaših spolnih aktivnosti.

Uređaj, između ostalog može detektirati i spolno prenosite bolesti i infekcije te vam poslati detaljne informacije putem poruke na telefon. Stoga gospodo, sljedeći puta kad uđete u neki koitus, a vaš je wingman uz vas, predlažemo da pratite SMS poruke.

Iako je i.Con jedan od pionira pametnih kondoma, on u suštini nije kondom, već je prsten koji se stavlja na kondom te se pričvrsti pri dnu penisa. Za razliku od kondoma ovaj se uređaj može koristiti višekratno.

Informacije koje bilježi su količina potrošenih kalorija prilikom ukupnog spolnog odnosa, količine, odnosno broj ulazaka (penetracija) te njihova prosječna brzina, mjeri temperaturu kože te bilježi trenutni opseg vašeg alata. Uz to vodi evidenciju o trajanju i učestalosti seksualnih seansi, a nakon inicijalnog beta testiranja bilježit će i pozicije muškarca prilikom seksa.

“Ovdje je i prekrasan je. Željeli smo da i.Con izgleda elegantno, ugodno i lagano – a sadašnjem krajnjem proizvodu ničeg od toga ne nedostaje”, rekao je Adam Leverson, vodeći inženjer u proizvodnji ovog uređaja.

U i.Con smo ugradili prilično mnogo nove tehnologije, a nit vodilja nam je bila da sve to ne predstavlja nikakvu prepreku ili nedostatak pri korištenju – sad mislim da ne samo da smo to ispunili, već smo otišli i korak dalje.

i.Con je vodootporan i dolazi u svim veličinama i promjerima. Naime, finim podešavanje obrubnice prsten se može prilagoditi na idealnu veličinu koja će osiguravati maksimalnu udobnost. Kao bonus, obrubnica svijetli.

“Ovo je doista veliki korak naprijed što se tiče pametne tehnologije koju nosimo, i vjerujemo da smo, iako tek pioniri u svemu tome, svakako pripomogli, ne samo da se uvede malo dodatne zabave u krevet, već i ukupnoj sigurnosti te prevenciji širenja spolno prenosivih bolesti. Osim toga ovaj uređaj sprečava ispadanje kondoma, što pak može dovesti do neželjene i neplanirane trudnoće”, izjavio je John Simmons, glasnogovornik najvećeg britanskog dućana s kondomima British Condoms, a kojeg je navodno kontaktiralo skoro milijun kupaca zainteresiranih za ovaj proizvod.

Doduše postoje i skeptici, jer kao i svaki drugi pametni uređaj i ovaj nije 100% siguran od hakera koji tako mogu pristupiti i vašim najintimnijim informacijama.

Uređaj će u prodaju od siječnja 2018. godine.