MOTO ROCKER Ovo je cafe racer za vaše klince

Neka i vaš klinac bude bajker od malih nogu.

Bilo da ste okorjeli motorist ili samo povremen imate simpatije prema motorima, a imate klinca od nekih najviše 5, 6 godina onda će Moto Rocker biti nešto u čemu će uživati cijela rodbina. Klinac će uživati njihajući se na ovoj jurilici, a rodbina će se onako okupiti oko njega i svako malo: “Joj kako je slatki, baš je na tatu ili mamu ili oboje”.

Kad smo odrastali, a bile su to krasne sedamdesete i rane osamdesete sve što smo htjeli imati je njihalica konjić, no današnjoj ekipi tek rođenih ti konjići više nisu toliko interesantni. A kako bi i bili kad imaju ovakve njihalice inspirirane motociklima.

Njemački industrijski dizajner, Felix Monza, kreirao je ovu njihalicu koja simulira sjedenje na i upravljanje motociklom. Tu je jednocilindrični motor uparen s okvirom omanjeg cafe racera, prednje i stražnje svijetlo, te ono najbitnije, ručno izrađeno sjedalo od prave kože.

Ovisno o interijeru njihalica dolazi u dva stila, jedan je spomenuti cafe stil, a drugi je stil trkaćih jurilica. Čak možete birati i boju rezervoara.

Sve je to super i djeca su naše najveće blago, ali ipak 1 295 eura (uključen ‘Merverštojer’) je ipak malo previše za nas ukus.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.