FOTELJA-BIBLIOTEKA A kada knjiga nija dovoljna, može poslužiti i kao stolić za viski ili čaj

Ljubitelji knjiga, kolekcionari, knjižničari, knjiški moljci... uglavnom svi koji smo se rodili i odrastali prije nastanka digitalnih izdanja znat ćemo cijeniti ovaj komad namještaja.

Ova fotelja punog naziva Luxury Club Library Bookcase Chair pomoći će vam da konačno organizirate knjige koju se u ovom trenutku vjerojatno nalaze spremljene negdje u vrećici.

S druge strane praktična je jer uvelike štedi prostor što je mnogima bitna stavka.

Svaka od ovih fotelja se proizvodi na narudžbi te je kupcu na raspolaganju odabir materijala za izradu. Načelno se fotelja izrađeujeod drveta i furnira, a mjesta za sjedenje šivena su od svile i satena. Dizajn uzoraka, kao i boje drveta i tkanina za stolice definirate i birate vi. Kupac.

Što se tiče samih gabarita fotelje oni i nisu toliko veliki, a s obzirom na količinu knjiga koje možete smjestiti na police. Širina fotelje je 95 centimetara, dubina 85 centimetara, a visina 80 centimetara, dok je sjedeći dio dimenzija 61 centimetar širine, dubine je 58 centimetara, a visine 45 centimetara. Visina polica je 21 centimetar za gornje police te 22 centimetra za donje police. Tako je ukupna duljina polica za knjige 8,25 metara.

Dakle, gospodo, u ovu sjedalicu možete spremiti preko 8 metara knjiga i uživati u njima. Nije to malo.

Pomicanje ove fotelje, bila ona puna knjiga ili ne, nije nikakav problem jer se nalazi na kotačima.

Na stražnjem se djelu fotelje nalazi skrivena polica do koje pak se može doći samo sa stražnje strane fotelje.

Ako pak vam ovaj očiti razlog kupnje nije dovoljan, onda spomenimo da će u potpunosti tapecirano i udobno sjedalo uvelike odmoriti vašu umornu stražnjicu i leđa. Naime, od istih ljudi, istih ruku, dolazi i fotelja Elysium, za koju kažu da je najudobnija fotelja na svijetu, tako da ni ovaj obavezni dio namještaja svakog knjiškog moljca nije ništa neudobniji.

A kad se jednom zavalite u fotelju i udubite u knjigu, onda jedino što vam nedostaje je neko toplo ili alkoholno piće, čaj ili viski. Njega pak smjestite na rukohvate, koji u ovom slučaju mogu poslužiti kao dva stolića za sve vaše slatke poroke.

No, ipak imajte na umu da stolica nije jeftina. Kad je uvezete u Hrvatsku cijena bi joj mogla skočiti i do 20 pa i 25 tisuća kuna.

Ako pak vam ni to nije problem, također imajte na umu da smo na početku spomenuli da se svaka stolica radi po narudžbi i za nju treba pričekati 4 do 6 tjedana.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.