Kako omekšati grubu i ispucalu bradu koju ste zanemarivali tijekom ljetnog odmora

U redu, niste nas slušali kako se pripremiti za ljeto, odnosno kako se pripremiti za bradato ljeto. Niste nas slušali kada smo se ponovili nekoliko puta. A izgleda da nas niste slušali ni nedavno kad smo napisali što konkretno raditi prije i nakon kupanja u moru i sada je vaša brada gruba, suha, isušena uglavnom, niste ni to primijetili, ali vam je sasvim diskretno (ili ne) pažnju na to skrenula vaša dama, vaša lady, vaša bolja polovica.

Nije toliko ni bitno što je vaš godišnji odmor završio, bitno je što je vaša brada doslovno na koljenima i moli vas za malo pažnje. Kupala se s vama, sunčala, ronila, jela sladoled i roštilj, pržila na suncu do iznemoglosti, gladovala, umirala…

Sada je vrijeme da joj vratite uslugu. Jer u protivnom niste je dostojni.

Sve to vrijeme dok ste vi dakle uživali brada je trpjela. Štetno UV zračenje, morska voda, vrućine, ali i stres. Vjerovali ili ne ali vi ste bili pod stresom tijekom putovanja, traženja smještaja, ali i zbog mnogih turista koji ponekad znaju biti previše komotni, ponajviše na cestama.

Prvo što trebate učiniti, a kad se vratite u tu neku vašu dnevnu rutinu, odnosno poznatu vam atmosferu je temeljito oprati bradu šamponom za bradu. Ponavljati proces pranja sljedećih nekoliko dana. Budite sigurni da ste sve što se nakupljalo proteklih dana ili tjedana isprali van.

Osvježite je u običnoj čistoj slatkoj vodi. Raščešljavajte je i budite spremni na poveći gubitak dlaka i samo brade. Da, bili ste nemarni prema njoj i željeli ste uživati bez ikakvih obveza. Naposljetku, zaslužili ste to.

Nadamo se da vam je preostao još pokoji dan godišnjeg odmora i njih iskoristite za odmor, za spavanje, za ljenčarenje, za šetnju parkom, za izlazak u večernju šetnju gradom, za šetnju prirodom, onako odmorite kako spada jer to je najbolji način da se i vaša brada u potpunosti revitalizira.

Uz sve to tih je nekoliko dana pojačano njegujte uljima i balzamima. Ali ne bilo kakvim uljima i balzamima veće se isprsite i nabavite kvalitetu, nabavite prirodne sastojke, prirodne preparate i ne štedite na tim kapima.

Za nekoliko će dana vaša brada biti opet poput one mladenačke. Svježa, mekana na dodir, podatna, mirišljava te vama na ponos i diku.

I tek tada kao ponositi bradonja zakoračite u nove poslovne pobjede koje su pred vama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.