GOSPODSKI IZLAZAK Što to dame smatraju najprivlačnijim kod sređenog bradatog gospodina?

Ugodan li početak vikenda. Kako je krenulo već se bliži sredina, a mi ćemo vam malo obogatiti stil i personu ovim četiriju tajnama. A kad se već spremate za večernji izlazak istaknite jednu od ovih osobina koje, kao bradonja, vjerujem da imate.

Brada simboliziran snagu i moć

Pogledamo li malo dalje u prošlost, uzmimo primjerice knjige i prvo što ćemo primijetiti je da se često brade poistovjećuju sa snagom, uspjehom, pameću.

Mnogi kraljevi kroz povijest nosili su ili brk ili bradu. Egipatski faraoni također. Prisjetimo se problema egipatskog kralja. Naime on kao kralj nije mogao pustiti bradu, odnosno njegova brada nije bila dostojna njegove pozicije. Stoga su trošili cijela bogatstva da proizvodili zlatne maske, odnosno zlatne brade koje je kralj nosio po cijeli dan, a koja je simbolizirala njegovu snagu, moć i mudrost vođenja naroda.

Bradonje izgledaju snažnije, ozbiljnije, muževnije

Budimo iskreni, sređena brada daje onaj snažan i opasan karakter u muškarca. Brada gologlavog i golobradog dečkića pretvara u snažnog i opasnog muškarca s karakterom koji je spreman osvojiti cijeli svijet, ali i malo šire. Dame, žene, djevojke, kraljice pak su malo slabije na opasne, muževnije i naizgled grube muškarce.

Brada daje ono nešto posebno gospodinovu karakteru

Ne samo da će nam brda u potpunosti promijeniti, unaprijediti vanjski identitet, odnosno izgled, ona će također nadograditi i naš karakter, osobnost. Teško za objasniti, ali ako upitate bradonju da kaže par riječi o svojoj bradi te riječi će biti pune hvale i ponosa o bradi. Njemu brada nisu samo dlake na licu, kosa na licu, njemu je brada dodatak na osobnost. Bradonja je zasebna persona.

Brada čini dobro našem tijelu

Sjećate se one strašne priče koja je svojevremeno kružila internetom, a koja širila lošu sliku brade jer kao u bradi se nalazi više izmeta i drekeca nego u WC školjki? Nakon te bedastoće pravi su znanstvenici sproveli prave studije koje su dokazale upravo suprotno. Činjenica je da naša brada sadrži korisne bakterije koje nam štite zdravlje, a vrlo je moguće da će se i medicina budućnosti ugledati na svakojake majstorije zračnog bio filtera u muškaraca.

Samo za kraj, uvijek će biti onih koji ne odobravaju ili čak mrze brade. Pošaljite im ovo u Facebook timeline i neka napregnu te vijuge u pravom smjeru.

Foto by Freepik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.