STANISLAV ‘BRICO’ MUČIĆ: Stare se brijačnice polako vraćaju u Čakovec

Nakon dugog niza godina poznati brijač Stanislav “Brico” Mučić kojeg poznaje manje više svaki brk, svaka brada sjeverozapadne Hrvatske, ali i šire, svoje je retro brijačke prostorije iz grada Preloga preselio u nešto veći grad na sjeveru Hrvatske, Čakovec.

Otvorenje novog salona je danas, 1. srpnja na adresi dr. Ivana Novaka 38. To je svima poznata zgrada stare tvornice namještaja Hrast u kojem je smještena već ionako poznata BBQ lokacija Stari Hrast, u kojoj prečesto omastimo brk, a odnedavno i pogon pivovare Lepi Dečki Brewery, u kojoj pak krasnim pivom čistimo netom prije omašćeni brk.

>> FOTO Pogledajte kako je bilo na otvorenju nove brijačnice u Čakovcu

Do samog salona je vrlo lako, a kako brico Stanko kaže “Kao da ideš na Lepe dečke, samo ideš gore na kat i skreneš desno.” Lepi dečki su naravni ukusni i omiljeni nam lager, da ne bude zabune.

Problem je, a kako se zaključuje, jedan. Da bi došli do ove retro brijačnice morate proći kraj mirisnog roštilja s jedne strane te još mirisnijeg fenomena kuhanja i kušanja lager i craft piva spomenute pivovare s druge strane (da, doslovno vas ti mirisi napadaju s obje strane). Vidite li sada koliko je težak život nas bradonja na sjeveru.

Brico nam je, kako kaže, ekskluzivno ustupio ove prve fotke, a popodne na samo otvorenje poslat ćemo našeg fotografa koji će snimiti svaki skriveni kutak nove brijačnice u Čakovcu.

Možda je vrijeme da i Gentleman.hr svoje radne stolove preseli na ovu lokaciju. Tko zna, jednog dana. No, za početak je dovoljan samo stol u zelenom vrtu na koji stane laptop, svježe pivo, fino rebarce s roštilja i brico Stanislav koji brine da brk i brada uvijek budu onakvi kakvi trebaju biti. A to već imamo. Gospodski.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.