ŽENSKO PIVO, IRSKA GLAZBA I GOSPODA Dodijeljene nagrade za Najbrk i najbradu

Mateo Mandić, Edvin Rajak i Kristijan Perlić
Foto: Milivoj Kuhar
U zagrebačkom Velikom Tolku ekipe Linden Tree ranča i Gentleman.hr-a dodijelile su nagrade pobjednicima Natječaja za najbrk i najbradu 2017.

Petak navečer. Južina prelazi u susnježicu, a u prepunom Velikom Tolku atmosferu su baš lijepo grijali zvuci Irske i promocija prvog hrvatskog Piva za žene, inspirirano pričom Linden Tree Rancha, koje je uslijedilo nakon prvog hrvatskog Piva s brkovima.

S nama su bili pobjednik Natječaja Mateo Mandić, ali i društvo s kojim se našao u finalu, Edvin Rajak i Kristijan Perlić.

Dobitnici u kategorijama Kratka brada – Marko žinić, Davor Palac i Nikola Plašćar – i u kategoriji Najbrk – Branko Knežević, Luka Dušević i Marko Tandarić – nisu bili u mogućnosti doći do Zagreba i njima će nagrade stići poštom.

Ovo su pobjednici natječaja Najbolji brk i brada Hrvatske 2017 prema portalu Gentleman.hr

Ali ih je dostojno zamijenila vesela Maljava Mare, pobjednica u kategoriji umjetne brade. Mare je svoju heklanu tvorevinu nosila i na dodjeli, a poneka lica neupućenih u tom su trenutku djelovala kao da upravo gledaju jako zabavni igrokaz.

Mare je imala i veliku podršku vjernih navijačica i navijača, a naše je bradate pobjednike došla podržati ekipa iz VikingBeardCluba Hrvatska.

Dio atmosfere donosimo u fotogaleriji: