Imate stari Porsche 911? Dajte ga ovim dečkima i pretvorit će ga u ručni sat vrijedan svakog divljenja

Za REC znamo od prije, pisali smo o dečkima koji su pokrenuli Kickstarter kampanju, a kroz koju su reciklirali stare Mustange i pretvarali ih u prekrasne ručne satove. Očito je ponestalo Mustanga pa su dečki prenuli s jednom drugom markom vozila – Porsche 911.

Porsche 911 je jedna od najomiljenijih i najupečatljivijih automobila ikad proizvedenih pa je stoga odabir dijelova 911-ice kao gradivnih elemenata nove serije satova jedan sasvim razuman i očekivani potez ovog proizvođača satova.

Satove pokreće Miyota automatski mehanizam, a dijelovi Porschea su korišteni kao lice odnosno naličje sata, a da bi se dogodila ona originalna i jedinstvena 911 inspiracija. Drugim riječima kada bacite pogled na sat kao da gledate klasičnu upravljačku ploču automobila.

Prikaz rezerve energije spremljen u sati realiziran je kao mjerač količine goriva i ulja u automobilu. Kućište sat pak je inspirirano klasičnim Otto Fuchs naplatcima. Svu rubovi na sati su zaobljeni, baš kao i linije 911, dok je remen inspiriran vintage interijerom samog vozila.

Cijena mu je oko 850 eura, što je sasvim razumno, a vaš može biti ako podržite Kickstarter kampanju ovih kreativnih danaca.

Još od Gentleman.hr

Pa dobro, gospodo, koji je vraga ovim Talijanima?

Ne samo da će vam platiti da dođete živjet u idilična sela...
Pročitajte više o priči

Odgovori

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.