Hodinkee opet osvaja svijet satova surađujući s urarom Vacheron Constantin

Posljednja kolaboracija u svijetu ručnih satova, a koja je plijenila mnogo pažnje kolektora i ljubitelja ovog skupog hobija nalazi se u ponudi luksuznog Hodinkee web dućana. Naime radi se o novom izdanju Vacheron Constantin satova koji su zakoračili korak dalje u luksuznom svijetu još luksuznijih ručnih satova.

Historiques Cornes De Vache 1955 moderni je kronograf koji će vas osvojiti na prvi pogled. Cijeli kronografski svemir smješten je unutar 38,5 milimetarskog kućišta izrađenog od nehrđajućeg čelika, što pak je svojevrsni pionirski potez u povijesti Vacheron Constantin satova.

Brojčanik je također prezentiran u tamnosivoj nijansi s pulsirajućom skalom to je za pokretanje samog sata zaslužan Vacheron’s Caliber 1142 s 48 sati rezervne energije.

Sat dolazi s više ponuđenih remena i to Vacheron mat sivi remen od kože aligatora, zatim remen od Barenia (teleće) kože i svijetlo sivim kožnim remenom ukrašenim teksturom.

Cijena? Prava sitnica, nešto više od 42 000 eura, no pošto se radi o limitiranoj seriji i pošto su svi dosadašnji primjerci rasprodani možete se priključiti listi čekanja.