Vincero Chrono S odličan je, elegantan i svakome pristupačan kronograf

Chrono S rose Gold je svojevrsna ostavština dviju najcjenjenijih povijesnih ličnosti, a ovdje je da stvori i vlastito nasljeđe. Vincero je dizajnirao Chrono S s poleđinom koja sadrži isti mali komad mramora, kakav je koristio i sami Michelangelo za izradu Davida. Mramor služi kao podsjetnik da Rim nije izgrađen u jednom danu. Na poleđini je također gravirana i latinska izreka koja je proslavila Cezara – veni, vidi vici ili dođoh, vidjeh, osvojih.

Ovaj sat opsesivno je dizajniran za iznošenje čvrstog stava. Vincerov cilj bio je stvoriti poseban, kvalitetan sat, zadržavajući minimalistički stil. I u tome su uspjeli. Svaki detalj ovdje ostavlja izniman trag, od talijanskog mramora i najkvalitetnijeg nehrđajućeg čelika, do mineralnog stakla od otpornog na ogrebotine, te originalne talijanske kože.

Vincero je time unio komadić drevne povijesti u modernu tehnologiju, surađujući s Citizen Miyota Quartz Movementom stvorio je sat otporan na vodu do dubine od pet metara s kazaljkama vidljivima po mraku zahvaljujući svijetlećem sloju.

Ruku na ovakav jedan sat, odnosno sat na ruku možete staviti već za 140-ak eura, što je odlična cijena uspoređujući je s Chrono S konkurencijom. Iskoristite, također, i priliku besplatne dostave u svijetu.