Gospodo, pošumljavanje planete i vaših obraščića kreće upravo danas

Statistike posjećenosti Gentlemana su onako, u najmanju ruku vrludave, malo ide gore, malo stoje, pa malo gore, pa stoje, pa dole, pa gore…uglavnom vrludaju, no ono što možemo zaključiti na osnovu tih brojaka je da nam raste posjećenost ženske populacije.

Pitate se kako to znamo, pa jednostavnom računicom. U globalu, odnosno kad sagledamo malo veće vremensko razdoblje, ukupna posjećenost, doseg i sve što ide s tim nam raste. U tom ukupnom rasti postoji primjetan rast posjećenosti posjeta muškaraca s bradom, odnosno bradonjama. Njihova sve češća prisutnost na našim prostorima uzrokovana je malo većom frekvencijom objava upravo članaka o bradi i bradonjama, a što je sasvim logično.

Sukladno većem broju bradonja na jednom mjestu, sasvim su očekivana i veća okupljanja ženske populacije. Jer bradonje više privlače žene od ostalih. A što je također logično.

Isto tako, više će pripadnica ženske populacije upravo neke svoje interese i želji ispoljavati čitajući članke o bradonjama kao takvima.

Tako da nam ta dva faktora govore brojku, odnosno porast posjećenosti ženske populacije.

Pošto ste već sada izgubili dosta vremena uzalud, čitajući gornje retke jer smo podatke izvukli iz Google Analytics mjerenja, savjetujemo vam da za pokoru odradite ili proširite svijest o sljedećoj više nego humanoj akciji.

Da, akcija je dobrotvornog karaktera, njezini ciljevi spašavaju ovaj svijet od izumiranja, ima veze s dlakama na licu te dolazi iz Australije. I naravno, polu-tragičnog je završetka po vašu bradu.

Naziv akcije je BeardsOn, a ciljevi su globalno pošumljavanje svijeta. Naime, prema statistikama ljudska je gluposti, pohlepa i potreba za ugodom uništila već 48% ukupnih površina šume. Stoga je upravo i cilj svakog novonastalog bradonju, a koji će za vrijeme trajanja akcije, 90 dana, puštati bradu, na kraju obrijati pola brade. Nama starijima daje se ustupak uz određeni uvjet.

Za vrijeme trajanja akcije uključeni muškarci će bojkotirati sva sredstva, usluge i preparate za brijanje brade i time poslati prosvjednu notu ostatku svijeta te dati i svoj obol ukupnom očuvanju naše planete.

Akcija počinje danas, 1. lipnja i traje sve do 31. kolovoza. A 31. pak će kolovoza najhrabriji bradonje obrijati 48% svoje brade. Bradu uvijek možete ponovno pustiti, a šuma koju uništimo neće sama izrasti.

Iskreno, nema šanse da brijem pola brade, stariji sam bradonja, ali ću zato proširiti vijest, bojkotirati sve za brijanje i to do daljnjeg, a umjesto brijanja donirati koju kunu, koji dolar. To je taj uvjet koji sam si zadao.

Za svaka dva donirana australska (rekao sam dolazi iz Australije) dolara ekipa će posaditi jedno drvo (u Australiji).

I, da za sve one “kaj se to mene tiče”, “bude to netko drugi”, “nek se oni tamo dole brinu za sebe”, “tko pak je meni kaj ikad dal v životu” informacija da i vi udišete taj isti zrak kojeg proizvodi onih par šumica u Australiji.

Osim toga uključite se u akciju pa počnite saditi i kod nas.

BeardsOn, gospodo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.