DEATH COLLECTIVE PAMELA Svestrana djevojka koja ne želi da je mazite i pazite

Prije svega – Pamela nije dobra cura. Njoj ne treba ni dobar dečko. Ona traži nekog tko će je trošiti. I rasturati. Više puta za redom.

Pamelu potpisuje Death Collective. A kad je nešto potpisano brandom Death Collective očekujte da se ne radi o nečemu tipa nedužne nedjeljne vožnjice parkićem i traženju idealnog zelenog komadića proplanka na koji ćete ugodno smjestiti dekicu pazeći da ne poremetite jin i jang okolne flore i faune.

Može ona i to, ali neće biti sretna.

Pamela je doslovno je sklopljena u običnoj garaži, s najosnovnijim alatom kojeg možete kupiti u lokalnoj željezariji, a za samo sklapanje ne morate biti ni iskusni mehaničar. Dovoljno je osnovno poznavanje principa rada jednog motocikla. A sve upute i dijelovi  za sklapanje motocikla poput Pamele nalaze se na stranicama British Customsa.

Scrambler je stari naziv za dirt bike, odnosno motocikl koji je bio namijenjen svemu samo ne cestama. Pamela je scrambler i Pamela je namijenjena svemu, ali i cestama. Svestrani je to motocikl kojeg jednostavno ne možete ne voljeti.

Baza ovog motocikla je Triumph Scrambler iz 2015. godine, a u manje-više kućnoj radinosti pretvoren je u motocikl koji želi biti višenamjenski stroj za zabavu po bilo kakvim terenima, od cesta, poljskih puteva, plaža, kozjih stazica, a ako ste iskusni offroader može podnijeti i naše škrape te kanjone. 

 

Riječ je o motociklu kojeg ne smijete i ne želite maziti i paziti, sve što je potrebno je održavati ga ispravnim, držati ga u jednom komadu i voziti. Voziti je i trošiti koliko god možete.

Naravno, izvedete li Pamelu u vožnju urbanom sredinom, očekujte puno ljubomore i zavisti lokalnih špicerica i špicera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.