URBANI MIROTVORAC Husqvarna Vitpilen 701

Odlike suvremenog urbanog motocikla su čisti užitak vožnje uz uklanjanje svega nepotrebnog s njega.

Novi Husqvarnin Vitpilen 701 nudi sve što treba jednom modernom urbanom motociklistu, koji je uvijek u potrazi za dodatnim navalama adrenalina. Uz minimalistički, ali prilično agresivni dizajn, koji je stvorio sasvim novu perspektivu urbanog motociklizma, Vitpilen 701 nudi performanse koje će zadovoljiti i one zahtjevnije vozače.

Motor zapremnine 693 kubična centimetra, jednocilindrični i vodom hlađeni i s mjenjačem od 6 brzina, proizvodi i do 75 konjskih snaga te 72 Nm obrtnog momenta pri 6750 obrtaja.

Ako na to dodamo njegu težinu od 156 kilograma, doista možemo reći da će ovaj motor ostavljati i mnogo veće suparnike iza sebe.

Rezervoar je zapremnine 12 litara.

Progresivni Husqvarnin dizajn baziran je na, tzv. the split elementu, a riječ je o žutoj liniji koja dijagonalno razdvaja motocikl na dva dijela, što je jedinstveni dizajnerski element kojim žele krenuti u nove vode u dizajnu motocikala.

Lagani 17″ kotači od legure lijevanog željeza svojevrsni su vrhunac dizajna Vitpilena 701 pa tako kotači nude jedinstven osjećaj stila, a ujedno osiguravaju visoku razinu čvrstoće i izdržljivosti uz minimalnu težinu.

Ono što možemo zaključiti je da je Vitpilen 701 krasan, agresivan, pouzdan i prije svega lagani motocikl koji vas neće iznevjeriti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.