FUTURE STORM Hondin café racer kao da dolazi iz filmova znanstvene fantastike

Budućnost je stigla, gospodo. A zove se Future Storm.

Japanski proizvođač custom motora K-speed pretvorio je staru Hondu BROS400 u potpuno futurističko vozilo većim dijelom obavijeno aluminijskom oplatom, a koje nosi također futuristički naziv – Future Storm.

Honda BROS400 proizvodio se između 1988. i 1992. godine te se radilo je jednom prilično velikom motoru, ali slabe pogonske snage. Naime, motocikl je pokretao mali motor zapremnine 400 kubičnih centimetara.

Nešto jaču inačicu Honda Hawk NT650 koja je bila koja je vila svojevrsni entry-level V-twin sportski motor poznatiji diljem Europe, pokretao je motor zapremnine 650 kubičnih centimetara.

K-speed je u potpunosti preradio ovaj Hondin model te ga pretvorio u futuristički café racer koji vizualno sliči pravom street raceru s vizualnom estetikom street fightera.

Najupečatljivija preinaka je svakako spremnik goriva koji je spojen a repom motora u jednu homogenu cjelinu.

Prednje vilice daju dojam da se radi i prilično snažnim suspenzorima, a gdje je prednje svijetlo diskretno skriveno u donjem dijelu maske. Uz to stražnji je kraj dignut tako da je dobiven prilično veliki razmak između sjedala i samog pogonsko kotača. Sve kao da je na ovom motoru rađeno s idejom da je motocikl upravo stigao iz nekog filma znanstvene fantastike.