Savršena reinkarnacija BMW R100/7 Hammerheada iz 1979. godine

Zrakom hlađeni BMW zaista je robustan motocikl koji može samo može pomoći pri podizanju vašeg motorističkog i prije svega avanturističkog duha.

BMW R100/7 Hammerhead već je dulje vrijeme na tržištu te je poznati po svojoj izdržljivosti, robusnosti, ali i pouzdanosti. Kao takav originalni je motocikl iz 1979. godine bio skoro pa savršeno umjetničko platno za remek-djelo koje potpisuje Hookie Co.

Crne i sive nijanse daju onaj osjećaj kao da su dizajneri tražili inspiraciju u drevnoj i pomalo agresivnoj prirodi drevnih starih majstora kovača, te njihovih robusnih i izdržljivih, pomalo spartanskih alata. Minimalizam, robusnost, masivnost.

BMW R100/7 je tako, osim vizualnog identiteta morao dobiti u potpunosti obnovljeni motor, nove rasplinjače, kočnice, ali i prednji ovjes.

Zadržana je zračna kutija, odnosno airbox iz originalnog R100, dok su električne instalacije u potpunosti obnovljene te je ugrađena nova bluetooth tehnologija Motogadget.

Izrađen je također novi čelični podokvir koji u kombinacij s novim YSS amortizerima čini vožnju što je moguće jednostavnijom, ali i udobnijom, a čemu pak puno pridodaje i udobno sjedalo Alcantara.

Na prednjoj strani motocikla nalazi se okruglo kamionsko LED svijetlo, dok je stražnja ledica gotovo ugrađeena u samo tijelo motocikla.

Vizualno redizajniran i obojan originalni spremnik benzina te dvije Continental TKC80s gume daju idealnu kombinaciju za bezbrižni gradsku urbanu vožnju, ali s druge strane i učestale offroad izlete.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.