Method 143 je, gospodo, neprikosnoveni vladar svih power cruisera

Savršenstvo na dva kotača.

Arch Motorcycle, projekt poznatog glumca Keanu Reevesa nastavlja svoju evoluciju od klasičnih custom Harley klonova prema nečem doista jedinstvenom poput ove posljednje limitirane serije power cruisera Method 143.

I dok su prethodni modela iz ove garaže imali klasične i tipične konstrukcije izrađene od nehrđajućeg čelika, Method 143 svoju je konstrukcije bazirao na karbonskim vlaknima, a i sami stil vožnje za ovaj kruzer gravitira više prema stilu motora namijenjenih utrkama.

Kotači su također izrađeni od iznimno laganih kompozitnih materijala, stražnji subframe pak je računalno oblikovan iz jednog komada aluminija isto kao i stražnja vilica.

Stražnje i prednje amortizere potpisuje Ohlins, a koji su posebno podešeni prema uputama iz Archa. Što pak se tiče kočnica, radi se o ISR kočnicama podešenima naravno za malo bržu i agresivniju vožnju.

Naziv ove serije motocikla, Method 143 je očito referenca na Keanov da tako kažemo primarni posao dok je 143 referenca ma sam motor, a to je S&S Cycle V-twin s 2,343 kubna centimetra (143 kubna inča) te zračnim hlađenjem.

Bit će proizvedeno svega 23 ova motocikla.