ČEŠKA BARBIE Gospodo, ova djevojka ima san, želi izgledati poput prave lutke

Tri i pol sata dnevno i 1 000 eura mjesečno, a da bi izgledala kao Barbie

Kako započeti članak? Neki ljudi troše brdo love na plastične operacije, šminku, implantante, frizure, pedikere tko zna što sve ne da bi izgledali kao neki od njihovih idola. Postoji neka mentalna slika u njihovim glavama kojima teže i pri tome ne posustaju.

Svaka im čast na tome jer takva upornost i predanost radu rijetko se viđaju, no da li su rezultati, ciljevi i želje doista opravdani?

Za početka pogledajmo Jacka Johnsona u priloženom videu. Naime, on je potrošio 20 000 funti na razne operacije samo da bi izgledao kao David Beckham.

Mislite da je uspio? Nije. Više liči na Kim-Jong Una nego Beckhama.

Upoznajmo sada protagonisticu naše priče. Zove se Gabriela Jirackova, dolazi iz Praga i njezin je idol Barbie. Njezin je cilj, žarka želja da izgleda baš poput Mattelove lutke i čak bi se usudili reći da za razliku od Jacka Johnsona liči na Barbie.

Prvo ulaganje u transformaciju napravila je sa 16 godina i to kada je potrošila preko 3 500 eura na povećanje grudiju. I to s idealne veličine poprsja C na masovne G.

“Ne znam da li izgledam više kao barbi, ali svakako se osjećam više seksi”, izjavila je onda 16 godišnja Gabriela čiju avanture ove transformacije financiraju roditelji.

No, očekivano, to je bio samo početak. Danas je roditelji financiraju s preko 1000 eura mjesečno za ispune za usne, ekstenzije za kosu i stalnu šminku, a kako bi ova sada 18 godišnja izgledala kao živuća Barbie.

“Svaki dan potrošim tri i pol sata da za pripreme. Ovakav lifestyle uopće nije jednostavan”, rekla je Gabriela. “Održavanje ovog stila teško je u svim segmentima , financijski, fizički, ali i mentalno”

https://www.instagram.com/p/BakEOcuhJOE

No, stvari će joj tek postati komplicirane jer planira ugraditi implantante u guzicu, maknuti dio rebara i ugraditi još veće poprsje.

Gospodo, kao što vidite Gabriela doista liči na Barbie i moramo joj dati priznanje da je uspjela dobiti taj umjetno, plastični dojam Mattelove lutkice.

https://www.instagram.com/p/BWagvJslnv3

“Ne vjerujem u prirodni izgled, mislim da danas gotovo ništa nije prirodno.”

Možda bi pravi test ovog današnjeg društva bio da pokrene GoFundMe kampanju kojoć će održavati svoj lifestyle, jer tko zna kad će mama i tata zatvoriti kasicu prasicu.

Za kraj za Barbie imamo samo jednu poruku – ljepota je u očima promatrača.