Lažni je odlikovani general iznajmio helikopter kako bi impresionirao djevojku

Mnogi su od nas zbog ljubavi činili razne lude stvari, no ovaj je gospodin ipak otišao nekoliko koraka predaleko.

Christian Desgroux je 57 godišnji mehaničar iz Sjeverne Karoline, a da bi impresionirao djevojku bio je spreman učiniti baš sve.

U posljednjem romantičnom pohodu pretvarao se da je odlikovani general Američke vojske te da se nalazi na tajnom zadatku transporta osobe na vojni brifing.

Tako je Desgroux odlučio iznajmiti helikopter, zajedno s pilotom, odjenuti se kao general te pokupiti djevojku na njezinom radnom mjestu.

Sastanak s njom je prethodno bio dogovoren, no ona je očekivala da će se pojaviti kao i svaki normalni zaljubljeni muškarac, s buketom cvijeća i bombonijerom, no Desgroux je ipak otišao malo predaleko.

Prvo je samom pilotu helikoptera prodao priču da se nalazi na tajnom zadatku kojeg je odobrio sami predsjednik Trump, te mu je zapovjedio da sleti na nogometno igralište sjedišta tvrtke Statistical Analysis Systems (SAS) u kojoj je radila njegova, sada već bivša, djevojka.

Kako je imao odjevenu uniformu odlikovanog generala ulazak u tvrtku mu nije predstavljao nikakav problem, čak je i vojnim pozdravom pozdravio zaštitare ondašnje zaštitarske službe, koji su mu dakako odzdravili.

Nakon toga general je ispratio djevojku do helikoptera, a prije toga je uvjerio da mora s njim krenuti na tajni brifing u obližnju vojnu bazu.

Pilot helikoptera, Dan Miller, već je pri samom letu primijetio da je djevojka prilično nervozna te je tvrdila da nije mogla čuti Desgrouxa, ali ni njega jer slušalice koje je imala navodno nisu bile ispravne, u što je pilot posumnjao jer ih je osobno provjerio prije leta.

Uglavnom nakon pola sata kruženja i panoramskog leta iznad gradića Raleigh u Sjevernoj Karolini helikopter sa slučajnim putnicima je sletio, a djevojka je istog trenutka potrčala i obavijestila tvrtku, kao i zaštitare o ovoj neželjenoj avanturi. Pozvana je policija, a romansa zaljubljenog Desgroux tu dobiva svoj nesretni kraj.

Iako mu je ideja uspješno realizirana, djevojka nimalo nije impresionirana, a kao dodatna kaznu za njegov nepromišljeni potez prijeti mu zatvorska kazna do 3 godine zatvora te još novčana kazna od 250 000 dolara.