BMW M52 Vulcan Innova V152 luksuzni navijač ručnih satova

Ako ste strastveni sakupljač ručnih satova, ponajviše onih koji kao pokretački mehanizam koriste dobru staru mehaniku i sustav navijanja, a k tome i ljubite automobila ili samo autodijelova Vulcan Innova će vas vrlo vjerojatno dovest do orgazmičkog stanja svaki puta kada ćete trebati naviti svoj ručni sat.

V152 navijač ručnih satova ne samo da je praktičan za navijanje, ali i za spremanje vaših satova već će vašu ionako zavidnu kolekciju dignuti na jedan novi nivo ovog skupocjenog hobija.

Osnova navijača izrađena je iz korištenih blokova motora, konkretno starog BMW M52 motora čijih je šest cilindara prenamijenjeno da udomi ručne satove, a pritom ih i navija kad se javi potreba za time. Stvar je toliko komplicirana da je jednostavno prekrasna i ne želimo ulaziti u detalje.

V152 tako udomljuje do 6 satova istovremeno. Navijački pak je mehanizam posebno izrađen od komponenti koje su CNC strojem oblikovane iz aluminijskih elemenata te su savršeno integrirane u gore spomenuti blok motora, baš poput pravih klipova.

Svaki od mehanizama se zasebno izdiže te spušta u blok motora pritiskom gumba, a zahvaljujući preciznim i kvalitetnim koračnim motorima navijanje samog sata je tiho i u potpunosti kontrolirano. Svaki od 6 mehanizama navijanja je moguće ažurirati putem USV priključka, a kako bi bio prilagođen određenom ručnom satu (brzina, ali i frekvencija navijanja)

Svaki od 52 navijača koliko će se proizvest u potpunosti je ručni rad.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.