Tri ručna sata koja su jeftinija, a bolja od Rolexa

Bez obzira da li ste lidlić poput nas ili ne ili vas te stvari jednostavno, kako i treba, ne opterećuje u životu bacite pogled na sljedeća tri ljepotana. Gledajući cjenovno od najskupljeg prema jeftinijem svakako možemo ustvrditi da su cijenom jedan jeftiniji od drugog, što pak se kvalitete tiče ista, ako ne i bolja od samog Rolexa.

Nije da nešto kritiziramo Rolex, nikako, dominantni su oni profesionalci na ovom tržištu i to s razlogom. Nije da ćete za nekoliko desetaka tisuća eura dobiti prosječan ručni sat. S druge pak strane tko sve ima desetak tisuća eura viška? Samo naprijed, primamo sponzorstva, oglašavanja, bilo što što nam omogućavamo da preživimo na ovom nezavidnom tržištu.

Sljedeća tri sata imaju stila, ima taj identitet, imaju kvalitetu, baš poput Rolexa, ali za cijenu koja je i desetak puta manja.

Bulova Super Seville

Klasična izgleda, a opet moćan i pouzdan ručni sat Super Seville iz Bulove. Iako je dostupan diljem svijeta pomalo je teško pronaći nove modele mada se na internetu mogu pronaći dućani koji će rabljene, ali poput novih prodavati već i za 300 eura pa nadalje, a ovisno o karakteristikama.

Hamilton Khaki Field Quartz

Malo će vas ovaj sat podsjediti na vojni dizajn no, osim toga, Hamilton Khaki Filed Quartz promjera kućišta 40 milimetara svakako će vas očarati svojim minimalističkim dizajnom. Sat je oku iznimno ugodan, kao što je ugodan i za nošenje, a da pritom nije kompromitirana njegova funkcionalnost. Cjenovno kreću od 400 eura.

Ball Engineer II Marvelight

Ovaj sat je nešto skuplji, no svakako ta povećana cijena je opravdana kvalitetom izvedbe, a sami sat vrijedan je dodatne investicije. Kućište je od nehrđajućeg čelika promjera 40 milimetara, dok je lice zaštićeno safirnim staklom, a tu su još i mikro tubice koje svijetle po mraku. Ball Engineer II Marvelight dolazi u četiri boje, te je dobar kako za casual tako i za formal okupljanja i druženja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.