VIVA LA VULVA Sve što ste ikada željeli znati o oralnom zadovoljavanju žena

Knjiga koju svaki muškarac mora pročitati. Knjiga kojom postajete car oralnog zadovoljavanja žena.

Autor knjige Ian Kerner ponudio nam je radikalnu novu filozofiju o seksualnom uživanju žena kroz knjigu She Comes First – bitan vodič za oralni seks od autora knjige Be Honest—You’re Not That Into Him Either.

New York Times pohvaljuje Kernerov “hladan smisao za humor i opsesivnu želju za informiranjem”, dok on “potiče muškarce na određeno djelovanje”, a koje je još u podosta svijeta tabu tema.

Knjiga je neophodna pomoć prema zdravom i ispunjenijem seksualnom životu kako za nju tako i za njega. Prva je to knjiga koja nudi tehnike, ali i filozofiju, a u koju su se mnogi već uvjerili.

Kao što žene svugdje potvrđuju, muškarci nisu najbolje upoznati s uspješnim i kvalitetnim tehnikama zadovoljavanja žena. No srećom ova knjiga donosi znanje, donosi tehnike, otkriva sve tajne misterioznog svijeta ženskog zadovoljavanja, a nakon nje vaš (njegov) jezik samo dokazuje da je pero uvijek puno jače od mača.

Prema seksualnom terapeutu (i evangelizatoru ženskog orgazma) Ianu Kerneru, oralni seks nije samo predigra, već je to glavni, jednostavno najbolji način vođenja žene kroz cijeli proces uzbuđenja. Ponovo i iznova.

Viva la vulva?

Knjiga je zabavna i informativna i prava je virtualna enciklopedija ženskih užitaka, s detaljnim uputama desetaka provjerenih i prije svega sigurnih tehnika za dosljedno zadovoljavanje žene i osiguravanje međusobno seksualnog ispunjenja.

Kupite knjigu na Amazonu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.