Ovih 8 tipova žena muškarci najčešće izbjegavaju

Curica

Ova žena je zapravo u potrazi za ocem, a ne za dečkom ili mužem. U početku mu se može svidjeti što traži njegovo odobravanje i odgovore na sva svoja pitanja. Uskoro shvaća kako želi pravu ženu, a ne tinejdžerku kojoj treba tatu.

Daviteljica

U početku je polaskan što je centar njenog svemira, ali vrlo brzo osjeća da ga tolika količina pažnje guši. Ona nema interesa ni hobija, a prijateljice nije vidjela od kada ga je upoznala. Cijeli njen život je podređen njemu, a on jedva čeka da joj pobjegne.

Šefica

Ova žena si ne može pomoći. Njoj je šefovanje zapisano u DNK. U početku će mu se to činiti slatkim,  kada se počne osjećati kao dječak u školi kojem učiteljica govori što mora učiniti, brzo će pobjeći.

Tračerica

Ova žena je poput žutog tiska. Voli ogovarati i razgovarati o drugim ljudima. U početku će se činiti zabavna sa svojim anegdotama, ali na kraju će se početi pitati što njemu govori iza leđa.

Spasiteljica

Ova žena svugdje vreba. Ona je vrsta žene kojoj svaki muškarac želi pobjeći pod svaku cijenu. Naravno, neki muškarci vole ovakve žene zbog vlastite nesigurnosti. Ona tvrdi da ga voli baš takvog kakav je, ali malo po malo, želi ga promijeniti i spasiti od samoga sebe. Prvo je to njegov stil, a onda i njegov glazbeni ukus. Jednostavno ga mora spasiti od tih bijednih odabira jer ona najbolje zna što je za njega dobro. Kada stigne do njegovih prijatelja i hobija, on obično bježi glavom bez obzira.

Igračica

Ova žena misli kako će joj igrice pomoći uloviti muškarca. Iako bi muškarac u početku mogao biti zainteresiran, stvari nisu tako jednostavne. Čim odluči da ga ova žena zanima, željet će iskrenost. Ako ne prestane igrati igrice i stalno smišljati nove taktike, brzo će shvatiti da ima posla sa ženom koja ga odbija.

Ljubomorna

Ova žena je cijelo vrijeme na rubu jer je vrlo nepovjerljiva. Mnogo puta je bila povrijeđena i sada joj sve izgleda sumnjivo. Kada ju prvi put susreće, muškarac ju želi uvjeriti kako nije nimalo sličan onom tipu iz prošlosti. Njoj su nepovjerenje i neutemeljene optužbe svakodnevica. On neće imati izbora i morat će pobjeći jer ne želi ispaštati zbog svih tipova koji su je ikada povrijedili.

Nesigurna

Ova žena cijelo vrijeme ima majku na liniji i ne donosi odluke bez konzultacija s njom. U početku je njena bliska veza s majkom simpatična, ali uskoro postaje očito koliko je to nezdravo. Nijedan muškarac ne želi dozvolu njene majke za svaku stvar u životu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.