EROTIČNI MOZAK Muškarci jednostavno obažavaju ženske bradavice i ne mogu si pomoći

Nema sumnje da su muškarcima omiljeni dio ženskog tijela – grudi. Bez obzira na ukuse, afinitete ili iskustva to je znanstveno utemeljena činjenica. Ali još jedna stvar im posebno privlači pažnju, a to su bradavice. Zbog čega smo toliko fascinirani baš tim dijelom ženskog tijela?

Muškarci općenito obožavaju ženske bradavice. A vjerovali ili ne, i tu se ukusi jako razlikuju ovisno o “modelu” – neki muškarci vole male i roze, neki veće i tamnije, neki posebno čvrste, neki crne… A većina se slaže u jednom: ne volimo kada su grudi male, a bradavice velike.

Muška fascinacija je stvar genetike i oni tu ništa ne mogu ništa napraviti.

Iako muškarci nemaju logično objašnjenje, neki čak misle da im je guza omiljena, zapravo je svima u genima “zapisana” velika naklonost prema ženskim grudima. To su mliječne žlijezde, o kojima oni sigurno tako ne razmišljaju, i simbol su plodnosti.

Ali za žene je muška opsjednutost bradavicama dobrodošla jer su znanstvenici došli do jedne zanimljive spoznaje.

Naime, dodirivanje bradavica aktivira signal koji putuje do istog dijela mozga kao i kod podražaja vagine ili klitorisa, otkrila je studija provedena na Sveučilištu Rutgers.

Time je potvrđeno da su bradavice snažna erogena zona i mnoge žene mogu doživjeti orgazam isključivom stimulacijom bradavica.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.